Sivut

Ruuanlaittoa....liikuntavälineitä...turhautumista

Sitä ollaan taas lähtökuopissa...siis liikunnan ja terveellisen elämän suhteen. Mutta nyt on uuden elämän ensimmäinen päivä. Kaapissa ei ole herkkuja, eikä herkkuja edes tee mieli. Kävin kirjastosta noutamassa varauksessa kauan olleen  Kaisa Jaakkolan Hormonidieetti -Opas yksilölliseen täsmälaihdutukseen. Toivotaan, että saan siitä lisämotivaatiota sekä oppeja löytämään oma tapani saavuttaa ihannepainoni.



Kävin vaa'alla eilen ja huomasin vain lihoneeni..ei mikään ihanteellinen painonpudotuksen aloitus..mutta nämä vastoinkäymisetkin ovat osa tätä projektia. Pitää vaan alkaa antaa itselleen anteeksi ja aloittaa alusta. NIin kauan, kun ei tule enää vakavia repsahduksia. Blogini tulee siis käsittelemään paljon sitä kuinka taistelen repsahduksia ja mielitekoja vastaan. Itken ja iloitsen painonnousuista ja laskuista.

Nämä herkut on osa entistä elämää..hope so...

Ja tämä sekotus uutta...rahkaa ja mehukeittoa


Uskon, että kunhan saan tämän viikon tentin ja hautajaiset pois voin taas hieman hengähtää. Huomenaamulla on tiedossa työpaikkahaastattelu. Positiivista aina, kun saa kutsun, vaikka työ ei kyllä ole mikään unelma. Osa-aikatyö, josta saisin niin vähän palkkaa, että kaikki menisi vuokraan ja yleisten kulkuvälineiden maksuihin..mutta menen kuitenkin haastatteluun. Onhan kyseessä kuitenkin henkilövuokrausfirma, joten heillä voi olla jotain muutakin minulle tai sitten jos työ muuttuisi kokoaikaiseksi.

Lupasin päivityksiä makaroonilaatikosta..tässä tulee:



Makaroonilaatikko:

1 ps makaronia
oliiviöljyä
400g jauhelihaa
(Sipulia)
jauhelihamaustetta
5 dl maitoa
3 kananmunaa
Provencen yrttiseosta tai kuivattua basilikaa

1. Keitä makaroonit pussin ohjeen mukaan.
2. Lisää öljy keitinveteen, jotta makaronit irtoavat toisistaan.
3. Ruskista jauheliha. Lisää jauhelihamauste (ja sipulikuutiot)
4. Sekoita maitoon kananmunat ja lisää yrtit. Sekoita niin, että keltuainen menee sekaisin.
5. Lisää uunivuuan pohjalle valutetut makaroonit, lisää jauheliha. Sekoita jauheliha kunnolla makaronien joukkoon. Lisää muna-maitoseos päälle. Lisää halutessa hieman juustoraastetta pinnalle.
6. Paista uunissa n. 40 minuuttia 200 C asteessa.

Ja eikun herkuttelemaan!




Mutta joo...kai sitä pitäisi taas keskittyä noihin tenttikirjoihin..huominen menee matkustamiseen ja torstaina sama juttu ja perjantaina ei sitten enää ehdi lukea. Eli näin täällä. Pitää ainakin jaksaa vääntää muistiinpanot mitä voi sitten lukea junassa. Mutta palaillaan ja edelleen jos joku täällä vierailee niin olisi kiva saada palautetta ja apua mun kuvankäsittelyohjelmaongelmiin yms...!!!





MY BEST FRIENDS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!