Sivut

Kuvastoa, treeniä ja unelmia

Ei siitä gradun kirjoittamisesta oikein tullut tänään mitään, kun postiluukusta tipahti Halensin ja Otto-Suomen kuvastot. Ei muuta kuin lounasta naamaan ja lehtien selailuun. Täytyy tällä kertaa vähän pettyneenä todeta, ettei kuvastot oikein vakuuttaneet. Olen yleensä pitänyt Otto-Suomen kuvastosta ja vaatteista, mutta nyt puuttui jotain. En tiedä mitä, muttta ei vaan vakuuttanut. Siis tottahan toki sieltä löysin kivojakin vaatteita, mutta en kovin paljoa.
Halensin kuvastot on viime aikoina olleet heikkoja, mutta nettisivuille eksyessä kyllä löytyy vaikka mitä ostettavaa. Näinhän se tahtoo mennä, että kuvastojen merkitys sen kun vähenee ihmisten tehdessä ostopäätöksiä! Itsellenekin kuvastot toimivat lähinnä inspiraation lähteenä.



JA meinasin ihan unohtaa, että H&M muisti  myös mainoksella, jossa oli 10% alennuskuponki ;) Eli tänään painostettiin shoppailemaan. Vielä ainakin olen pystynyt malttamaan mieleni. Ei uskalla nyt tehdä noita ostoksia, vaikka mieli tekisin, kun ei ole vielä niitä töitä tiedossa..

Vaikka gradu ei kauheasti edistynytkää, ehdin treenaamaan tänään. Oli kyllä pitkästä aikaa todella tahmeaa. Jo alkulämmittelyssä huomasin, ettei vaan nyt lähde. Sitten vatsat teki tiukkaa sekä käsilihakset. Jossain vaiheessa oli ihan pakko antaa periksi ja lopettaa reenaus kesken. Otti ihan mielettömästi päähän, mutta huomenna parempi yritys.
ELi päivän urheilut tänään:

30 minuuttia kuntopyörällä, kohtalaisella vastuksella
25-20-15 vatsalihakset jumppapallolla
15-12-10 kyykyt painoilla
15-10-8 hauikset
15-10-8 ojentajat

siihen se sitten jäi..vielä olis pitänyt selät ja olkapäät tehdä. Pidetään peukkuja et huomenna onnistuu paremmin.

Aamu alko hyvin dieetinkin suhteen. Lounaalla söin proteiinijuoman, koska kaapissa ei ollut muuta ja välipala sitten kosahti. Söin kaksi viipaletta ruisleipää, vaikka ruisleipää ei tässä dieetin aikana sais syödä. Huomaa, että olen liikaa syönyt hiilihydraatteja viime aikoina, kun nyt niisät eroon pääseminen on todella vaikeaa!


No sentään vettä oli juomana. Mistä tuli mieleen, että just miehelle ihmettelin et miten voi olla näin kamala päänsärky. No syy selvis, kun tajusin, et mullahan on ihan kamalat kofeiinin vieroitusoireet. Olen siis coca-cola addikti, ja juon sitä ihan liian suuria määriä. Nyt pitäisi siitä päästä kertaheitolla eroon. Olen monen monta kertaa yrittänyt huonolla menestyksellä, josko nyt onnistuttais. Pitäkää peukkuja!

Mut siis nyt niihin sisustushaaveiluihin...olen jo useamman vuoden kerännyt ihania sistuskuvia koneelleni, joten kuvien lähteet eivät ole kaikista tallessa. Pahoittelen siis jo etukäteen, jos olen luvatta laittanut jonkun kuvia..ilmoittakaa niistä minulle niin poistan.

Tää kuva on päässyt arkistoihin valoisuutensa ansiosta. En osaisi näin avoimessa kodissa asua.

Tässä kuvassa tunnelma on niiiiiiin romanttinen.

Tässä vähän esimakua siitä millasen pukeutumishuoneen haluan tulevaisuuden kotiimme. Mies on onneksi asian suhteen samoilla linjoilla.

Tässä on noi ryijyt laitettu tosi kivasti. Itse en ole mikään ryijyjen suurihailija, mutta kyllä tän näköiset on hienoja. Itsellä yksi seinällä, mummun tekemä ;)


Tässä keittiöss on kaunista kodikkuuden ja modernin yhteensulattaminen. Tommonen sohva ikkunalla olisi ihana ja saareka on ihan pakko saada omaan keittiöön.

Jostain syystä tää ei anna mun nyt ladata tänne enempää kuvia. Laittelen niitä nyt lisää jahka saan ne järjestettyä johonkin fiksuun järjestykseen. Siis aiheittain, ettei tuu lisää tämmösiä sekalaisia päivityksiä enää!...palailen huomenna!

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!