Sivut

Tavoitevartalo

Edellisessä päivityksessä kerroin, että tarkoituksena on laihtua. Tarkoituksena ei ole vain tiputtaa painoa, vaan samalla löytää itsestäni fitness-lady.
Ruokavalio tulee nyt seuraavat kuukaudet sisältämään rahkaa, raejuustoa ja muuta proteiinipitoista. Päivät olisi tarkoitus täyttää gradun ja töiden (joita ei siis vielä ole) sekä liikunnan parissa. Alku tulee varmasti olemaan vaikeaa kaivaa tästä sohvaperunasta vanha urheilija. Syksykin ja pimeät illat tulee tekemään tehtävästä haasteellisempaa.

Aion ottaa alun nyt ensin vähän rauhallisemmin ja totutella tavoitteelliseen harjoitteluun. Tänään reeni koostuu 30 minuutin kuntopyöräilystä. Pyörällä haetaan alkulämpö sekä pistetään rasvanpoltto käyntiin. Lopuksi tehdään kunnon sarja vatsalihaksia, ojentajia, hauista sekä selkälihaksia. Laitan tarkempaa treenikuvausta harjoittelun jälkeen.

Surffailin tuolla internetissä ja löysin itselleni motivaatiokuvia..eli kuvia tavoitevartalosta. On tässä kyllä vähän konsultoitu miestäkin, et millaisen naisen kainaloonsa haluaa ;)
Kuva: Pakkotoisto.com
http://www.pakkotoisto.com/seksi-parisuhteet-deitti/64446-millainen-nainen-kaey-bodarille-3/

Kuva: Jadessan elämää -blogi
http://jadessa-jadessa.blogspot.fi/2012/01/naisten-paivat.html
Kuva: BodyLehti
http://www.bodylehti.fi/?cid=1401
Vähän julkkisnaisiakin kenen vartaloita kadehdin:








Tässä ihan muutamia kuvia. Lisäilen näitä sitä mukaan kun oma kroppa alkaa paranemaan. Nyt ollaan liikkeellä vartalolla, joka on lähellä tämän näköistä tilannetta:

Kuva: Iltalehti
http://www.aamulehti.fi/

Ja siis aikaisemmissa kuvissa oleva vartalo tulisi saavuttaa :)
Kova on urakka, mutta tällä kertaa uskon saavuttavani haluamani tuloksen. Niin siis olen elämäni aikana monta kertaa aloittanut vastaavanlaisen urakan, joka on päättynyt lopulliseen repsahtamiseen.

Nyt uskon tämän blogiin kirjoittamisen myös vähän edesauttavan sitä etten anna itselleni lupaa tällä kertaa repsahtaa!

Kai se on siis aika poistua tästä koneelta ja ruveta treenaamaan!

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!