Sivut

Kotia..ja To Do -lista

EI ala nyt oikein vahvasti tää mun kurinalainen elämä ja uusi työntäyteinen viikko. Eli siis dieetti ei ole pysynyt kurissa. Sain eilen todella kamala uutisia..lähisukulaiseni nukkui pois ja siitä johtuen turvauduin suklaalevyyn...en liikuntaan niin kuin olisi pitänyt. Blaah...tää päivä on mennyt siihen, että päätin elää...en vain siirtää kaikkea tulevaisuuteen...eksyin sitten surffailemaan netin sisustusliikkeissä ja haaveilemaan kodin kaunistamisesta. Heti, kun saan töitä alan pikku hiljaa ostamaan kotiin kaikkea mitä haluan...



Tämän koristepallon ostin joulukuussa 2010 Itävallasta joulumarkkinoilta Linzistä. Olin siellä vaihdossa silloin ja toin tämän kauniin käsinmaalatun pallon matkalaukussani peläten, että menee rikki. Ei onneksi. Se pääsi ikkunalle jo, vaikkei vielä olekaan talvi.



Makuuhuoneen lipaston päällinen. Rakastan mieheltäni viime ystävänpäivänä saamaani LOVE-valokuvakehystä.

 Ostin itselleni viime vuonna joululahjaksi palapelin ja se pääsi makkarin seinälle. Ihana herätä ja ensimmäisenä nähdä kuva paratiisista!


Hylly sängyn yläpuolelta. Ruotsi-tyyni ja hirvi ovat Ruotsin tuliaiset rakkaaltani ja suomi-poron ostin rakkaalleni syntymäpäivälahjaksi.


Äidin toodella vanha laukku on päässyt sisustuselementiksi.

Kaverini tekee uniikkeja laukkuja. Yksi näistä laukuista on päässyt piristämään vaatehuoneen tylsää ovea.

Kauan himoitsemani Luhdan Tuuli-päiväpeitto on vihdoin laskeutunut meidän parivuoteelle. Rakastan sitä, vaikkei se ihan sovi tämän hetkisee kotiimme. Tai oikeastaan toisin sanoen se ei tule esille kauniisti nykyisessä tylsässä kodissamme.



Pakollinen toimistonurkkaus. Kahden opiskelijan kotona pitää olla kunno pöytä. Pöytä on Ikeasta ja rakastan sitä. Haluaisin kyllä kaikki johdot yms..pois näkyvistä ja kauniimman pöytävalon...

Siinä ihan pieni katsaus kotiimme..lisäilen uusia kuvia sitä mukaa, kun otan niitä. Huomautan tässä, että kotimme on erittäin pienellä vaivalla ja budjetilla sisustettu ja kamera ei tee oikeutta kodillemme. Valkoiset seinät on vaan niin tylsät, et saa kaiken näyttämään tylsältä :(

No nih..laitoin ruuankin tässä ohessa uuniin...kermaperunoita ja lohta..nam...ei ihan ole, kun mies tulee töistä, mutta ehtii syödä ennen parturiin lähtöä. Tulee taas uudistunut mies sieltä poi ;)..Tiskasin tossa samalla eilisiä astioita ja mietin, kuinka tärkeää on nauttia pienistä asioista ja ne loppujen lopuksi tekee kaikkein iloisimmaksi. Hymy tuli huulille, kun näin mun iki-ihanat Fiskarsin vaaleanpunaiset sakset ja juustohöylän. Kyllä ne on kannattanut ostaa, kun joka kerta hymyilen niitä katsoessani ja käyttäessäni. Näitä ne arjen ja elämän pienet ilot ovat!

Niin..siis mun piti listata tähän tän ja ensi viikon TO DO -lista:

1. Gradu käsikirjavaiheeseen
2. Luetuta gradu äidillä kirjoitusilmeestä ja isällä sisällöstä
3. Lue Johtamisen tenttiin
4. Tyhjennä vaatehuone
5. Bloggaa vaatehuoneen tavarat
6. Varaa aika isännöitsijältä
7. Hoida paperiasiat kelan ja TE-toimiston kanssa
8. Varaa kirppispöytä
9. Rakenna vaatehuone uudelleen
10. Tee tarkka treenikalenteri
11. Ala pitämään ruokapäiväkirjaa

Siinä on 11 ensimmäiseksi mieleen tullutta ja tärkeintä tehtävää seuraavalle kahdelle viikolle. Kiirettä pitää, mut kaikki noi pitäisi hoitaa! Eli ei muuta kuin hommien kimppuun! Mä pidän ensin luovan välipalatauon viilin ja Koston viimeisen jakson parissa. Palaillaan ja aurinkoista maanantain jatkoa!

P.S Kaipailisin edelleen kommentteja, parannusehdotuksia, risuja, ruusuja ihan mitä vaan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!