Sivut

Aamua

Heipsan,

Nyt on paikat hieman jumissa eilisen treenin jälkeen. Tänään olisi tarkoitus mennä miehen kanssa kuntosalille taas. Saas nähdä kuinka hyvin saan ohjelman läpikäytyä kipeiden lihasten kanssa. Sitähän kyllä sanotaan, että lähtee sillä millä tulikin..eli reeniä reeniä lisää!

Aamupala ei taaskaan mennyt dieetin mukaan. Pakko vaan välillä antaa periksi, kun pelkkä ajatus puurosta tänään teki pahaa. Elikkä ruisleipää kurkulla ja leikkeleellä. Juuston jätin tällä kertaa väliin, vaikka en koskaan jätä. Kyllä se leipä maistukin oudolta! :)

Onneksi telkusta tulee noita Olympialaisia niin on hyvä syy olla tekemättä gradua...aah...miks se tökkii. Tai siis kun haluaisin kirjoittaa sitä, mutta en vaan saa keskityttyä tarpeeksi. Pitää ensi viikolla varmaan lähteä vanhempien luo taas kirjoitteleen.
Siellä ei ole noita muita häiriötekijöitä, kun urheilutkin loppuu jo sunnuntaina. Onko Olympialaiset muka ennen kestänyt vaan kaksi viikkoa???
Muistin, että ne kestäis melkein kuukauden. Miksi ne on nyt niin lyhyet? Harmittaa, kun tykkään katsoa näitä. Varsinkin kun on paljon semmoisia urheilulajeja, mitä ei muuten telkasta näe.

Mutta siis asiasta kukkaruukkuun...ystävä olisi tulossa lauantaiaamusta meille. Mies lähtee sinne varpajaisiin ja meidän olis mun ystävän kanssa tarkoitus viettää tyttöjen ilta, rentoutuen, syöden hyvin ja juoruten ;) Viimeksi ollaan nähty miestemme kanssa, niin ei oikein saa juoruta silloin kunnolla! Mietin vaan, että mitä kivaa tekisin meille syömiseksi. Samalla pitäisi kunnioittaa mun dieettiä. Taidan kyllä sen verran itselleni antaa anteeksi, että jotain muuta kuin kalaa ja kanaa saan syödä viikonloppuna. Kohtuudella tietenkin..hmm...kai se pitää kaivaa toi mun reseptikansio tuolta esiin. Mulla on iso mappikansio lehdistä yms. revittyjä ruokaohjeita, joita haluaisin kokeilla. Haaveenani onkin, kun alan saamaan palkkaa, että teen joka viikonloppu ainakin yhden ohjeen ja heitän sen sitten pois, jos ei toiminut. Se on siis mun urakka opiskelujen loppuun saattamisen ja työpaikan saamisen jälkeen.

Kyllä kai mä jonkun suolasen piirakan teen ja jotain hyvää salaattia seuraksi. Niin kuin aina ;)..sitten voisi kahvin/teen kanssa tehdä jotain kuppikakkuja..hmm...pitää varmaan selailla noita ihania leivontablogeja kans. Britakakkukin olis aika jees...hmm..no mä alan ideoimaan. Palailen, kun tiedän mitä teen.

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!