Sivut

Riviera Maison

Eksyin taas aamutuimaan tonne Riviera Maisonin nettisivuille...virhe!...siis näin köyhänä ei sais haaveillakaan noin ihanista huonekaluista ja erityisesti himoitsen kaikkia lasijuttuja sieltä..tässä vähän kuvasatoa, jotka miellyttävät mun silmää ja kuuluvat tulevaisuuden hankintalistalle:
Kaikki kuvat on siis Riviera Maisonin verkkokaupasta ( http://www.rivieramaisonshop.nl/index.cfm?/home_EN&countryId=4)


Aivan ihana aamiaissetti. Tai voihan tässä tarjoilla juuri kahvin ja sen seurana jotain ihania leivonnaisia. Tämmöset olisi kyllä mahtava saada, vaikkei meidän perheessä juoda kahvia. Voihan siitä juoda muutakin tai sitten laittaa esille, kun tulee vieraita :)

 

Mä olen hinkunut tällaisia oliiviöljy- ja viinietikkapulloja jo kauan. Rakastan ruuanlaittoa ja olisi hieno hankki tällaiset lieden viereen kaunistukseksi. Näitä voisi kyllä olla useampi, jotta voisi laittaa erilaisia öljyjä ja viinietikoita niihin.

CD-teline jatkaa niin kaunista tyyliä. En tiedä varmasti haluaisinko tällaisia, mutta oli aivan ihanan näköinen ja niin samaa tyyliä.
Shaker kuuluu jokaisen kotibaariin ja vielä näin kaunis. Pakkohan tällainen on saada. Meillä on miehen kanssa haaveena, että sitten meidän unelmien taloon tulee kellarikerrokseen baaritiski yms.niin sinne pitää hankkia tällaisia.
 Ihanat henkarit, jotka tekis vaatehuoneesta upean. Meillä on juuri meidän vuokra-asunnossa tarkotus purkaa vaatehuoneesta tämän hetkiset hyllyt pois, kun ne romahtaa kohta ja rakentaa tilalle järkevämpi hyllyratkaisu melkein ilmatteeksi. Meillä on siis vuokraisännän lupa :) Mutta nää henkarit kaunistais rumempaakin huonetta.

Olen kynttilä- ja vaasihullu, joten voitte jo arvata. Nää on ihan pakko saada! Nyt, kun alkaa taas pimenevät ja viileät illat niin meillä syttyy kynttilät.

En vielä ole ihan varma tuleeko mun kotiin koskaan tilaa tällaiselle kaapille, mutta todella kaunis. Ihanat noi liitutauluovet ja lasiovet.

Kauniit mukit. Ei nistä oikein muuta voi sanoa. Astiat on mun juttu. Niitä mä rakastan.

Kiva tarjotin jalalla eli tarjoiluvati, joka näyttää tarjottimelta. Saa kauniisti kattaukseenkin eri korkuisia astioita.

Tätä kuvaa, kun katto alko heti tekemään kovasti mieli jäätelöä!


Kaunis vaasi, vaikka jääpaloille. Voisihan tähän laittaa esille muutakin, vaikka boolin tai snackseja.

 
Olen nähnyt monella sisustusbloggaajalla tämmöisiä kerrosrasioita. Ne on niin kauniita ja aina saa eri tunnelman sen mukaan, minkä värisiä asioita niihin laittaa.



Mitäs näistä sanois, kauniita ja rakastan leivonnaisten yms. esille laittoa kauniisti. Näissähän kaikki näyttää aina hyvältä! Tämmöinen on kärkihankintalistalla!

Ihana kaappi viinipullotelineillä. Kaapissa sisällä ihanat tekstit takaseinällä.

Todella kätevän näkönen pidike. Siihen saa kauniisti, vaikka lempireseptit esiin.


Lisää kauniita laseja.

Olen pitkään katsellut kaikkialta tällaista lasikupua. Mieluusti myös jalallinen astia kuvulla olisi kiva.

Ilmatiiviillä kannella kauniit purkit. Niihin saa, vaikka pastat, puurohiutaleet yms. esille.




Hauskat lautaset juhlia varten, koska niissä on aukko viinilasia varten :)


Lisää kauniita vaaseja, tai siis tämähän on kuvankin mukaisesti oliiveja varten.

Öljy- ja balsamicopullot suihkepäällä.

Kaunis pastamitta, jota haluaisi pitää aina esillä käden ulottuvilla.

Tällainen senkki tulee ihan varmasti jonnekin päin kotiani jossain vaiheessa. Siitä olen ihan varma!


Kauniit shampanjalasit pitkällä "jalalla".

Tällainen sopisi kauniisti tulevan yläkerran aulaan sohvapöydäksi.

Kauniit päällekkäin menevät kermakko ja sokerikko.

Olen jo useamman vuoden etsinyt tämän näköistä teelaatikkoa. Tämä on ihan pakko saada!


Kauniita vaaseja kukille tai muulle tarjottavalle!

Siinä kattaus ihanista astioista ja huonekaluista, jotka bongasin Riviera Maisonin nettisivuilta. Pitää alkaa keräämään rahaa säästöön, jotta voin pikku hiljaa alkaa hankkimaan näitä kauniita astioita. Ainakin noita erilaisia vaaseja ja kulhoja pitää alkaa pikku hiljaa hankkimaan, koska niistä voisi käyttää häissä karkkibuffassa. Niin häähaaveiluja myöhemmin erikseen.

Nyt menen lounastamaan ja lukemaan päivän postia. Oliskohan siellä tänäänkin joku kiva yllätys ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!