Sivut

Blogihurahdus ja aamupalaa

Näin siinä sitten kävi..ensin meni ikuisuus, että päivittelin blogiani ja nyt en malttaisi olla koko ajan kirjoittamatta :)
Syy on ehkä se, että pitkään mietin blogini funktiota ja rakennetta. Selailin heinäkuun aikana koukkuuntuneena ihmisten hää-, sisustus- ja treeniblogeja ja siitä se sitten lähti se idea, että yhdistän nämä kaikki!
Tosin, siis odottelen kosintaa..vielä..mutta miehen toiveena on ollut jo pitkään, että ne häät voisi suunnitella etukäteen melkein valmiiksi, niin sitten kun on niiden aika ei mene kaikki aika hössöttämiseen. Siis ainahan sitä voi toivoa..koska kylmä fakta on, että vaikka kuinka ajoissa asiat suunnittelee, niin kuitenkin sitä hössöttää yms! Tai ainakin minun tapauksessa! Rakastan suunnittelemista, listojen tekemistä..järkkäilyä..haaveilua yms.!
Tulette nämä asiat huomaamaan mitä kauemmin seuraatte blogiani.

Sisustaminen on lähellä sydäntäni, mutta koska elän opiskelijabudjetilla joudun tekemään toooodella paljon kompromisseja sisustamisen suhteen. Nyt olen hurahtanut elämään muiden kautta eli seuraan innolla muiden sisustusblogeja ja surffailen erilaisten nettisisustusliikkeiden sivuilla haaveilemassa. Haaveilen, että sitten kun pääsisin töihin ja tienaamaan niin voisin alkaa ilahduttamaan itseäni edes joka toinen kuukausi jollain mukavalla sisustusesineellä. Sitä aikaa odotellessa.

Mut nyt aloitetaan päivä päivittämällä tähän mun aamupala. Ei ihan ole dieetin suosituksen mukainen, mutta kaapeista ei muutakaan löytänyt. Eletään aika tarkalla eurolla, joten pitää tietyissa asiossa dieetinkin suhteen joustaa. Pahoittelen kuvan huonoa laatua, omistan aika huonon kameran, mutta en ole mikään kauhena kova ottamaan kuvia. Hyvä kamera on ostoslistan kärjessä, jahka pääsen tienaavien ihmisten pariin ;)

Mutta siis tässä aamupala:




Elikkä aamupala koostui ruis-kaurapuurosta, sokerittomasta mansikkamehukeitosta ja Omega-3 kapseleista. Puuron tein veden sijasta rasvattomaan maitoon. Oli kyllä hyvää, täytyy myöntää. Nyt voin oikein kuulla kuinka koko vartaloni kaikki rattaat pyörivät vauhdilla. Mun ongelma on pitkään ollut se, etten oikein saa syötyä aamupalaa. Nyt on hyvä kotosalla opetella, koska sitten, kun alkaa talvi ja työt (toivottavasti) niin pitää osata syödä aamulla kunnolla. Ja sitähän sanotaan, että aamupala on päivän tärkein ateria.

Nyt maittavan aterian jälkeen pitäisi keskittyä pariksi tunniksi gradun kirjoittamisen ihmeelliseen maailmaan. Sitten olisi edessä treeniä. Voi olla, että lähdetään Helsinkiin, kun mies tulee töistä. Pitää lähteä hakemaan tuoreelle isälle varpajaislahjaa. Siinä sitä on haastetta, kun pitää pienellä budjetilla löytää jotain hauskaa, järkevää ja miehelle sekä vauvalle sopivaa! Ehdotuksia otetaan vastaan!

Jatkan myöhempää sisustus- ja treenipäivityksellä. Palaillaan!

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!