Sivut

Tyyli-ikoni vol.1 : Lauren Conrad

Hei,

Olen jo pitkään ihastellut Lauren Conradin huoletonta ja silti niin tyylikästä tyyliä.
Kuulun niihin, joiden teinivuoden (ja vähän vanhempanakin) päivät kuluivat MTV:n esittämän Laguna Beach:n ja The Hills -sarjojen jaksoja katsoessa tai niistä puhuessa.
Tykästyin kauniiseen Laureniin heti ensimmäisen jakson nähtyäni Laguna Beachiä.
Laurenista on sittemmin tullut kansainvälisesti noteerattu fashionista ja hän on kyllä omasta mielestänikin tyylikäs.
Lauren Conrad on tyyli-ikoni numero 1!

























2 kommenttia:

  1. Täällä kans tykkäillään tämän naisen tyylistä. Tyylikästä, yksinkertaista ja ei liian teinimäistä. Nyt kun itse alkaa lähentelemään parin vuoden sisällä 30-vuoden rajapyykkiä niin on huomannut, ettei kehtaa enää mitä tahansa pukea päälle. Meinaa välillä ns. teinipukeutuminen ja hieman aikuismaisempi tyyli mennä sekaisin :D Tuollaista maximekkoa muuten mikä vikassa kuvassa, niin on yrittänyt metsästää kissojen koirien kanssa. Sääs nähä jos bongaisin nyt lomalla :)

    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Hei Jansku!
    Olen kanssasi samaa mieltä, että Laurenin tyyli on tyylikäs ja yksinkertainen. Samalla hyvin naisellinen ja aikuismainen, mutta leikkisä. Ei mikään teini.
    Itsekin olen yrittänyt kaunista maksimekkoa metsästää. Yhden jo tilasin Ellokselta, mutta sen saapuminen on nyt kestänyt jo kuukauden. Olisin tarvinnut sen valmistumisjuhlaani. Toivotaan, että tulisi ensi viikon aikana, jotta saan sen sukulaisille järjestettäviin juhliin päälleni. Muuten joudun olemaan alasti! :/

    Mukavaa viikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!