Sivut

Uusi koti...check!

Heippa ihanaiset,

Kuten otsikko sen kertoo: vihdoin löysimme uuden kodin!!!
On ollut niin kiireinen viikko, etten ole ehtinyt täällä sitä aikaisempaa kertoa!
Elikkäs viime sunnuntaina käytiin näytössä ja maanantaiaamuna allekirjoitimme vuokrasopimuksen. Vuokra-asunto siis kyseessä. Sauna (jeeeee) ja ihan mielettömän iso (12 neliöinen) lasitettu parveke!!
Kyseessä on siis kaksio. Jäi aikaisemmasta lauseesta :)
Olemme niin innoissamme, että olemme jo aloittaneet pakkauksen.
Kolme ja puoli viikkoa vielä, niin sitten uusi koti kutsuu! Työmatkani lyhenee nykyisestä 1,5 tunnista /suunta 15 minuuttiin/suunta :)

Olen innoissani jo suunnitellut sisustusta. Uusia hankintoja pitää tehdä ja sainkin mummultani valmistujaislahjaksi hieman rahaa, jolla pääsen toteuttamaan ainakin pitkäaikaisen unelmani tv-tasosta:

Saimme kuvan kaltaisen television jo kihlajaislahjaksi vanhemmiltani, kun vanha kuvaputkitelevisiomme hajosi. Se makaa kylläkin vielä olohuoneemme lattialla. Onko kellään muuten ideoita mihin vanha televisio kannattaa viedä? Suoraan kaatikselle vai kodinkoneliikkeen kierrätykseen?

Toinen must -hankinta on uusi matto olohuoneeseen. Olen pitkään haaveillut ryijymatosta, jossa on pieni kiilto pinnassa. Luultavasti maton väriksi valitaan harmaa valkoisen sijaan. Nykyinen valkoinen olohuoneen matto, kun on koko ajan ihan likainen. Uudessakin asunnossa olohuone tulee olemaan todella keskeisellä paikalla, joten valkoinen matto ei tule pysymään puhtaana.



Hankintalista on loputon, mutta vielä yksi hankintalistan kärjestä on lamppu. Sain rakkaaltani synttärilahjaksi (ne olivat viime tiistaina) pöytälampun, johon ihastuin Ikeassa. Nyt sitten sen kaveriksi on hankittava toinen. Uudessa kodissamme on ihanat ikkunalaudat, joille voi laittaa kauniit lamput tai kukkia yms...


Kuten jo mainitsin, toivelista on loputon, mutta ainakin yllämainitut hankitaan heti muuton jälkeen.
Vielä pitää hetki malttaa, että pääsee sisustamaan. Nyt pitää malttaa pakata kaikki ihanat esineet pahvilaatikoihin. Jätimmekin kaikki ihanat valmistujais- ja kihlalahjat vanhempieni luokse, ettei ne menisi rikki muutossa. Postailen seuraavassa postauksessa valmistumisjuhlien kulusta tarkemmin. Näette, miten itse tekemäni ensimmäinen sokerimassakakkuni onnistui :)
Nyt jatkan pakkailua. Seuraavaksi laatikkoon eksyvät DVD:t !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!