Sivut

Valmistujaiset

Heippa ihanaiset!

Lupasin päivitellä kuvia valmistujaisistani. Noh...eihän se ihana mieheni ollutkaan hoitanut kuvaushommiaan ihan niin kuin olin ajatellut. Eli omassa kamerassani on tosiaan ihan viisi...siis viisi..kuvaa juhlista!!
Voitte kuvitella pettymykseni juhlien jälkeen, kun halusin kuvia katsella. Pah..eihän siellä ollutkaan mitään. No toivotaan, että vanhemmilla olisi enemmän. Vaikka en siihenkään ihan kamalasti luota, kun veljeni hoiti vanhempien kameraa. Taisi napsia vaan kummitytöstään kuvia (nauraa).

Valmistujaiseni olivat kuitenkin todella hienot. Äiti ja isä näkivät todella paljon vaivaa. Todella lämmin kiitos heille siitä. Pöytä notku kaikenlaisia herkkuja:






Tässä siis kuvaa ennen kuin vieraat olivat kaikki saapuneet. Pöydästä löytyy peuraa, itse tehtyä perunasalaattia, fetäsalaattia, kylmäsavulohta, lämminsavulohta, graavilohta, tuorejuustotäytteisiä savulohirullia, itse tehtyä saaristolaisleipää, suolakurkkuja, oliiveja, aurinkokuivattujatomaatteja, kevätkääryleitä ja kreikkalaisittain marinoituja papuja. Kaikki ruoka oli itse tehtyä.
Hyvin se maistuikin. Mitään ei jäänyt. Vähän peruaa, muuten kaikki kipot olivat tyhjiä, kun olisin itse santsannut. Eli kävi kuten ylioppilasjuhlissa, päivänsankari jäi ilman ruokaa ..melkein. Tai no samana päivänä juhlittiin kihlajaisiamme ja kyllä mieheni näytti ihan hyvällä ruokahalulla syövän :)

Suolaisen ruuan lisäksi tehtiin äidin kanssa jogurttipannacottaa. Sekin oli menestys. Kaikki tykkäsivät ja oli ihanan kevyttä ruuan päälle, ennen kakkukahveja.



Sitten kahvipöydästä kuvaa:





Eli teimme tiramisua sekä perus gluteenittoman täytekakun. Täytteenä käytin mansikoita ja rahkaa. Tuli todella raikas tuon sokerikuorrutteen vastapainoksi. Eli täytekakun tein itse. Olen ylpeä siitä, että kakku oli ensimmäinen sokerikuorrutteinen kakkuni. Kuvassa ei näytä kyllä kamalan hyvältä:



Näiden herkkujen lisäksi vanhempani järkkäsivät minulle yllätykseksi Ekonomi-kakun!
Hämeenlinnalainen kondiittori valmistaa niitä. Se on joku todella vanha perinne. Hyvää oli ja oli mahtava ylläri! Ihan oikein oma kakku!

Ihanaa juhlissa olivat myös vieraiden tuomat ihanat lahjat. Suurin osa oli meille molemmille, mutta kyllä sain ihan omiakin lahjoja. Lämmin kiitos kaikille lahjoista!





Kuvaan näitä sitten tarkemmin ja lähempää, kun saamme muutettua uuteen kotiin. Jätimme lahjat vanhemmille odottamaan muuttoamme. Eivät sitten ainakaan mene muutossa rikki.

Yhteenvetona: ihana päivä rakkaiden sukulaisten kanssa. Aiomme juhlia ystävien kesken sitten tupareiden, valmistujaisten ja kihlajaisten merkeissä uudessa asunnossa. Sitä odotellessa.
Mukavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!