Sivut

Saanko esitellä: Neiti Ekonomi!

Heippa,

Nyt se on sitten totta: Olen EKONOMI!
Perjantaina koululla oli valmistujaisjuhla. Juhla oli melko vaisu, mutta vanhempani olivat päivään sen verran panostaneet, että kävimme hienossa ravintolassa koko perheen voimin.
Päivitän itse valmistujaisjuhlasta, joka pidämme sukulaisille heinäkuussa lisää sitten tuonnempana.

Töissä kahvittelimme valmistumisen kunniaksi jo valmistumisen virallisena päiväna eli kesäkuun alussa. Samaan aikaan valmistui työkaverini insinööriksi,joten päätimme yhdessä leipoa ja tarjota valmistumiskahvit.
Mekin saimme työnantajaltamme mukavan lahjan:


Lahja oli iso Pentikin lautanen, lautasella oli kaksi Pentikin kynttilää, servettejä sekä tabletti. Tämän paketin lisäksi saimme pullot aitoa shampanjaa! Kiitos vielä kerran.
Kuvassa näkyy myös korttimerta meiltä kotoa. Kortteja on kuvanottohetken jälkeen tullut vielä lisää.
Osa korteista on kihlajaiskortteja ja osa valmistumiskorttejani.

Samaan aikaan, kun valmistuminen varmistui päätin käyttää vihdoin viime kesänä kaasolahjaksi saamani Iittalan lahjakortin. Päädyimme ostamaan Aalto puutarjottimen ja Essencen Maljat:



Olen jo ylioppilaaksi pääsystä asti kerännyt Iittalan Essence -sarjaa. Kasassa ovat Valkoviinilasit, juomalasit ja nyt enää puuttuu 2 maljaa tusinasta. En ole itse ostanut yhtäkään lasia, vaan olen saanut lahjaksi kaikki. Isoveljeni on suurimman osan hankkinut. Iso kiitos siitä hänelle!

Iittalan puutarjoitin on ollut pitkään unelmani. Siihen on hieno asetella niin juustoja kuin leipiä yms. esille. Odotan jo sitä, kun pidämme kavereillemme valmistujaisjuhlat sekä kihlajaiset niin pääsen tohon tarjottimelle asettelemaan ruokia kauniisti.

Mitä te tykkäätte, kannattiko 100 euroa hukata näihin hankintoihin?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!