Sivut

Kesäkuun tavoitteet

Heippa,

Mitäs teille?
Kesä on jo pitkällä; kesäkuukin on täällä. Ihanat helteet jatkuu, vaikka ei niistä tuolla toimistolla pääse nauttimaan. Taas on uusi kuu jatkaa projektia kohti ensi kesän tavoitetta: timmi morsian kesällä 2014. Aion olla elämäni kunnossa ensi vuonna 2.8, kun astelen alttarille. Haluan, että kaikki katsovat kuinka hyvässä kunnossa olen. Haluan itsekin tuntea olevani hyvännäköinen ja terve.
Avainsana tämän kuun tavoitteisiin on terveys. Olen päättänyt muuttaa elämääni yksi iso muutos kuukaudessa. Ainakin näin aluksi, jotta motivaatio pysyy.


Viime kuussa vieroitin itseni rasvaisesta ruuasta. Joitakin repsahduksia tuli, mutta pääasiallisesti olen päässyt eroon rasvaisen ruuan himosta.


Tämän kuukauden tavoite on sokerista eroon pääsy. Siis ensiksi limusta eli Coca-Colasta on päästävä eroon. Tämän jälkeen uskon muiden sokeriherkkujen olevan helppoja. Tai näin TOIVON, mutta kyllä se varmaan on niin. Sillä en himoitse muuta kuin limpparia. Karkit saa jäädä kaupan hyllylle. Ei nappaa. Minulle tulee karkeista aina huono olo.

Näiden laajojen tavoitteiden lisäksi kesäkuun konkreettiset tavoitteet ovat:
1. -10 kg
2. mahdun viime kesäisiin vaatteisiin
3. jaksan juosta koko pururadan 
ja viimeisenä muttei vähäisempänä:

4. Opin rentoutumaan!

Siinä tälle neljälle viikolle tavoitetta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!