Sivut

Uusimmat hankinnat kotiin

Hyvää lauantaita!

Ihanaa, kun on vasta lauantai. Olimme eilen molemmat mieheni kanssa lomapäivällä. Tuli tarpeeseen. Kävimme Porvoossa ja laitettiin kotia. Porvoossa olisi ollut, vaikka mitä ihanaa hankittavaa. Sovimme kuitenkin, että hankimme ne vasta, kun kaikki tavarat kotona on löytänyt paikkansa ja ollaan hävitetty vanhoja tavaroita pois. Ei ole kivaa, kun kaikki kaapiton pullollaan.

Brunbergiltä kävimme hakemassa pahvilaatikollisen suukkoja. Nam...olen kyllä sokerilakossa, mutta sallin itselleni vklna ja lomapäivänä pienen repsahduksen. Täytyy myöntää, että lakko on vaikuttanut sen verran paljon makutottumuksiin, että suukko maistui supermakealta. Ennen olisin voinut syödä kaksi tosta noin vaan, en enää!

Teimme eilen Ikean puolella kyllä ison hankinnan kotiin. Lisää säilytystilaa. Rahatilanne ei antanut periksi ostaa kaikkea suunnitelmaamme vielä, muttta taso ikkunan alle hankimme. Bestån alla oleva kaapisto. Poikkeuksena se, että ostimme korkeakiiltoiset näiden tavallisten ovien tilalle. Hinta nousi aika paljon korkeammaksi:

Tämä taso ei siis päätynyt meillä tv-tasoksi, vaan tasoksi ikkunan alle. Päälle tulee kynttilöitä yms. kauniita esineitä.

Toinen iso hankinta oli aikaisemmin tällä viikolla esittelemäni lamppu keittiöön Hobby Hall:sta:





Kovin näyttää valkoiselta hankinnat. Meillä kyllä on muuten tummat huonekalut, niin valkoinen antaa kaivattua raikkautta. Tuon taso otettiin valkoisena, kun ajatuksena on, että se tavallaan hukkuisi valkoiseen seinään. Valkoinen keittiönvalaisin, koska keittiöön tulee näillä näkymin mustaa myös aika vahvasti, niin on myös keventämässä. Lampun struktuuri on myös jo näyttävä, joten valkoinen väri ei ole liian hallitseva.

Pikku hiljaa alkaa isot hankinnat olla hankittu. Vielä tarvitaan uusi matto olohuoneeseen, keittiöön pieni sekä iso matto ja verhot keittiöön. Ainakin pimentävä sälekaihdin. Ai niin meinasin unohtaa, että aikaisemmin esittelemäni valaisin, pitäisi hankkia myös makuuhuoneeseen.

Puolisoni haluaisi myös uudet keittiöntuolit. Ne saavat luultavasti odottaa veronpalautuksia :)
Laitan kuvaa uudesta kodistamme ja viimeisimmistä hankinnoista, kun saamme asunnon kuntoon.
Mukavaa lauantain jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!