Sivut

Uusi elämä ja uudet kujeet....tai jotain

Heippa ihanaiset,

Pitkä blogihiljaisuus, koska muutto hieman vaikeutti päivittämistä.
Saatiin tänään kotiin internet. Jeee...miten sitä onkaan nykyään niin riippuvainen internetistä, ja langattomasta sellaisesta sekä tallentavasta digiboksista. Sekin saapui tänään, mutta on vielä laatikossa virittämättä. Se seuraavana ohjelmassa.

Mun timmiksi kesämorsiameksi -projekti tyssäsi pahasti heinäkuussa. Eli päivitys heinäkuun tilanteesta on se, että mentiin alaspäin ja pahasti. Kiloja kertyi entisten menetettyjen tilalle tuplana. Ruokavalio oli aivan todella karmea muuton yhteydessä. Se hyvä huonoryhtisessä heinäkuussa on, ettei mieleni tee mitään roskaruokaa! Yliannostus on siis mahdollista :)



Nyt yhdessä työkavereiden tuella olen päättänyt startata projektin uudelleen käyntiin. Lähtötilanne on keväistä tilannetta heikompi, mutta nyt ei ole aika surra vaan tarttua toimeen! Olen aloittanut uuden elämän uudella paikkakunnalla aika hyvin olemalla jo kaksi päivää ilman Coca-colaa ja makeita suupaloja. Myöskin tänään kävin urheilemassa. Pieniä asioita, mutta samalla niin isoja!

Elokuun tavoitteet:

  • Sokeririippuvuudesta eroon
  • kofeiiniriippuvuudesta eroon
  • säännöllinen ruokarytmi
En aseta tämän enempää tavoitteita, jotta uusi terveellisempi elämä on helpompi saavuttaa, kun on mahdollisempaa saada onnentunteita toteutuneista tavoitteista. Ainakin itselleni on hyvin tärkeää saavuttaa asetetut tavoitteet. Siksi en voi asettaa liian haastavia, vaikka näin yleensä kyllä teen.



Pelkään kuulostavani rikkinäiseltä levyltä, kun taas aloitan tämän projektin uudelleen. Tällä kertaa minun on ihan pakko onnistua. En aio astella alttarille muuta kuin elämäni kunnossa! :) Pelkän häiden takia en tätä elämänmuutosta tee, mutta se on hyvä päämäärä ja motivaattori!



Pitäkää siis peukkuja, että onnistun!
Jokainen päivä tulee olemaan henkien taistelua, mutta jokainen onnistuminen vahvistaa itseluottamustani. Kyllä minä pystyn tähän jos muutkin pystyy!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!