Sivut

Hankintalistaa uuteen kotiin: valaisimet

Heippa,

Toivottavasti viikkon on sujunut hyvin?!
Itse olen onnesta soikeana, kun kotiutimme eilen pesukoneen vanhempieni luota säilöstä. Pyykinpesukone on seisonut melkein kolme vuotta isäni työhuoneessa säilössä. Eli kolme vuotta sitten muutin opiskelija-asunnostani avomieheni luokse. Avomieheni pesukone, joka meillä oli edellisessä asunnossa on niin vanha, että jätimme sen mielellämme edelliseen asuntoon.
Nyt jännitän, ettei koneen tiivisteet ole kuivuneet liikaa yms, jotta pääsen pyykkäämään. Nyt se pyörii tyhjänä eli teen puhdistusta.

Pikku hijaa alkaa arki rullaamaan uudessa kodissa. Olen niin innoissani tiskikoneestakin, että olen pessyt jo useammaan koneellisen. Olen pessyt kaikki pahvilaatikoissa olleet astiat. On kivempi laittaa kaappeihin, kun tiedän niiden olevan käyttökelpoisia.

Eilen hakiessamme vanhemmiltani pesukoneen. Sain lopulta kaikki ihanat valmistujais- ja kihlajaislahjat myös kotiin. Saimme ihania Pentikin Eden- astioita. Punaisia. Sopivat mielestäni kauniisti tummansinisen ja valkoisen teeman kanssa. Ajattelimme kerätä kahviastiaston niistä sekä uunivuat. On ne niin kauniita. Nekin joutuvat nyt ensin tiskikoneeseen pesuun :)

Nyt, kun kodissa tavarat alkaa löytämään paikkansa, olen ehtinyt vähän haaveilemaan enemmän sisustusjuttuja. Varsinkin valaisimet ovat ensimmäisenä tähtäimessä. Kaikki kattovalaisimet jäivät vanhan asunnon kattoon.

Bongasin Hobby Hall:sta meille keittiöön uuden valaisimen:

  Mitäs sanotte? Kelpaisiko teille?
Saman valaisimen saisi myös koivuviiluisena. Se miellyttää enemmän silmää, muttei sovi meidän kodin muuhun ilmeeseen. Meillä on vielä toistaiseksi valkoinen ruokapöytä sekä valkoiset ruokapöydän tuolit. Myös keittiön kaapit ovat valkoiset. Olenkin miettinyt musta-valkoista ilmettä keittiöömme. Voi kuitenkin olla, että pehmennän sen valko-harmaaksi. Riippuu kummanvärisen maton ja verhot löydän helpoimmin.

Makkariin haaveilen tällaisesta Anttilasta löytyvästä valaisimesta:

 Vähän bling blingiä makkariin. Ennen en voinut sietää näitä valaisimia ja nykyään olen ihan rakastunut näihin. Avomiestäni saan vielä vähän ylipuhua, mutta eiköhän se onnistu :)
 Olkkariin löytyi vanhoista varastoistani harmaa spottivalaisin (mikä ei kyllä tällä hetkellä toimi), joten olohuoneeseen ei ole kiire saada kattovaloa. Pari riisipaperivalaisinta pitäisi hankkia. Varmaan IKEAsta. Myös pöytävalaisimia olen miettinyt tasolle tai ikkunalaudalle antamaan epäsuoraa ja pehmeämpää valoa.



Valaisinten jälkeen pitää saada tekstiilit kuosiin ja sen jälkeen seinätarroja pitää shoppailla.
Palailen näistä aiheista myöhemmin. Nyt menen täyttämään pesukoneen!

Mukavaa maanantain jatkoa teille kaikille tasapuolisesti! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!