Sivut

Buzzaus: #pepsodentwhitenowgoldsuomi #buzzador.

Heippa rakkaat lukijat,

Nyt tulee pitkästä aikaa Buzzador postaus. Eli kaikille teille, jotka ette tiedä mikä on Buzzador niin pieni infopläjäys:

"Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa."

"Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten."
(lähde www.buzzador.fi)

Olen siis ollut nyt vajaan vuoden Buzzador. Tällä kertaa pääsin mukaan Pepsodent White now gold-kampanjaan.  Paketissa tuli noin 10 pientä näytepakkausta ko. hammastahnaa ja yksi iso putilo minulle käytettäväksi sekä tietenkin oikeanlaisen hammasharjan, jolla hampaat kuuluu pestä.

Kuva


Olen nyt viikon verran käyttänyt hammastahnaa kaksi kertaa päivässä. En ole kuitenkaan huomannut hampaideni värissä minkäänlaista muutosta. Pepsodent White Now Gold-hammastahnan uuden teknologian ideana on, että siniseksi muuttuva hammastahna valkaisee heti hampaat ja jatkuvalla käytöllä pitäisi olla pysyvä valkaiseva vaikutus.

Kuva




Kuten jo aikaisemmin mainitsin en ole huomannut omissa hampaideni värissä suurempaa muutosta. Olen parin viikon aikana kerännyt hyviä ja huonoja puolia Pepsodent White Now Gold-hammastahnassa:

Hyvät puolet:
* houkuttelevan näköinen putilo
* info tuotteesta kattava
* vastaavanlaista tuotetta ei ole
* valkaisee heti käytön jälkeen, kuten lupaa
* vaahtoaa hyvin
* levittyy hampaisiin helposti

Huonot puolet:
* maistuu omaan makuun pahalta
* en ole huomannut pysyvää valkaisevaa vaikutusta
* sininen väri tarttuu inhottavasti kieleen

Itse en ole niin vakuuttunut tuotteesta, että jatkaisin käyttöä putilon loputtua. Aion kuitenkin hankkia varastoon putilon juhliin lähtemistä yms. varten, jolloin haluaa heti valkoisemmat hampaat. Tällaiseen tarkoitukseen suosittelen lämpimästi. Kollegani ovat kuitenkin vaikuttuneita tuotteesta, joten mielipiteitä tuotteesta on yhtä paljon kuin käyttäjiä. Siksi suosittelenkin teitä kaikki itse kokeilemaan tuotetta ennen kuin tuomitsette!

Kuva
 

Sateista maanantai-illan jatkoa!




P.S Kerro omista kokemuksista Pepsodent White Now Gold- hammastahnasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!