Sivut

Uusi lehti käännetty

Nyt se sitten tapahtui...tämä neitokainen pääsi töihin!
Siksi olen viettänyt koko viikon hiljaiseloa, koska olen ollut niin väsynyt uudesta työstä. Väsymyksen lisäksi olen tullut kotiin aina niin myöhään, etten ole ehtinyt bloggailemaan. Jatkossa parannan tapani. Työmatka töihin on sen verran pitkä, että työpäivät venyvät 12tuntisiksi, mutta työ vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Tulevaisuudessa on myös mahdollista tehdä etäpäiviä yms. se helpottaa sitten arjen pyörittämistä.
Töiden lisäksi arkea syö vielä opintojen loppuunsuorittamiseen liittyvät tehtävät. Joulun aikoihin alkaa helpottamaan. Onneksi tänä vuonna työssäkäyvillekin tulee melko pitkät jouluvapaat. Ehtii kunnolla hengähtämään.
Odottaako teistä jo moni joulun aikaa?
Mä olen jo ihan innoissani selaillut kuvastoja ja surffaillut netissä etsien kaikkea jouluaiheista sisustuskrääsää ja leivonohjeita jouluksi. Tänä vuonna jos saisi aikaiseksi kokeilla erilaisia joulumakeisia yms.
Talousasiat eivät vieläkään tule olemaan kauhean kohdillaan ainakaan muutamaan kuukauteen. Palkka menee vuokraan, muihin pakollisiin menoihin sekä yleisillä kulkemiseen. Näin ollen en vielä ihan kauheasti voi alkaa sisustamaan, mutta pikku hiljaa.

Mitäs teidän viikko on pitänyt sisällään?

Syksy on vallannut mielen. Tää pimeys ja synkkyys vaikuttaa osalta mieleenkin, mutta olen ollut todella pirteä uuden työn johdosta. Työpaikka vaikuttaa todella rennolta yms. Ressiä aiheuttavat juuri opiskeluihin liittyvät asiat. Gradu ei ole edennyt viikkoon ja enkun esseen palautus lähenee, samoin saksan. Sitten olisi vielä kahden viikon päästä tooooodella tärkeä tentti. Jos en siitä pääse läpi siirtyy valmistuminen jonnekin pitkälle kevääseen. Eli pitäkää siis peukkuja!

Toivottavasti jaksatte jatkossakin lukea blogiani ja jatkossa pyrin kehittämään blogia enemmän sisustus ja leivontapainotteiseksi. Sivussa aion käsitellä elämää ja uuden terveellisemmän elämän sisäistämistä!

Nyt pitää siirtyä lukemaan blogeja joita itse seurailen. On viikolla jäänyt nekin lukematta. Toivottavasti en ole menettänyt niitä lukijoita, joita olen ehtinyt hankkimaan. Jatkossakin haluaisin edelleen palautetta ja muutenkin merkkejä, että teitä lukijoita tosiaan on! Tää blogin kirjoittaminen on niin tylsää, kun tuntuu ettei kukaan lue!

Mutta tunnelmallista sunnuntai-illan jatkoa!

-Johanna-

1 kommentti:

  1. Huh, elämäsi kuulostaa kovin kiireiseltä! Tsemppiä arjen kuvioihin.

    Uusi tausta on muuten tosi kiva. Kauniita orkideoita!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!