Sivut

Vaatehuoneprojekti vol. 2

Lupasin eilen, että tänään päivittelen vaatehuoneprojektin etenemisestä. Asia ei ole edennyt ihan niin kuin piti. Saatiin eilen kyllä purettua vanhat hyllyt yms pois. Täytyy sanoa, että oli melkonen järkytys huomata kuinka heikosti hyllyt oli enää pystyssä. Siis ei ollut missään hyllyt kiinni!
Lykätty vaan pystyyn ja toivottu, että pysyy. Meilläkin oli niin paljon painoa hyllyillä, että onni onnettomuudessa, ettei ole kaatunut meidän päälle.

No ongelmamme tällä hetkellä on miettiä miten rakennamme ylähyllyt. Eikä mitkä tahansa hyllyt, vaan hyllyt, joihin uskaltaa ja voi nostaa pahvilaatikoita yms. Käytiin tänään ostamassa Ikeasta naulakot tai oikeastaan vaatetangot ja ne tulee suoraan kiinni seinään, joten mitään sokkeliratkaisuja ei niitä varten tarvi tehdä. Nyt mietitään ainakin viikonloppuun, miten me tehdään ne ylähyllyt. Yksi ratkaisu on laittaa kiskot seinään ja siitä hyllyt, mutta en tiedä tuleeko liian kalliiksi. Pitäisi kuitenkin tehdä omakustanteisesti ja onhan kyseessä vuokra-asunto, jossa emme aio asua vuotta kauempaa...ja rahatilannekin on mitä on tällä hetkellä :(

Mutta rakensimme  yhden hyllykokonaisuuden takaseinälle. Saatiin vanhemmiltani vanhaa varastohyllyä. Tähän hyllyratkaisuun tulee viikattavat vaatteet ja ylähyllylle varapeitot yms..ja alahylly on varattu kahdelle pahvilaatikolle. Mulla on semmonen ongelma kuin vaatteiden hamstraus. eli mulla on varmaan kymmenen pahvilaatikkoa täynnä vaatteita, johon pitäisi mahtua...elikkä siis reeniä reeniä reeniä..jotta pääsisin käyttämään pahvilaatikoissa olevia vaatteita. Päivittelen kuvia parhaimmista vaatteista tässä projektin kuluessa.

Pitäkää peukut pystyssä, että projekti jatkuu ongelmitta, ja pääsisin taas kiinni terveempi elämä -projektiin käsiksi!

Seuraavassa vähän kuvaa meidän kämpästä...olohuoneesta, kun ollaan tavarapaljouden keskellä..ahdistaa...ei pysty keskittymään mihinkään, kun on tällainen kaaos...



 
Ihan hävettää laittaa nämä kuvat tänne, mutta jostain syystä tunnen sen velvollisuudekseni. No nih..nyt näette kuinka paljon tavaraa meidän pienessä vaatehuoneessa oikein on.
Tältä vaatehuone näyttää tällä hetkellä:




Tossa alimmassa kuvassa näkyykin millaset vaatetangot meinataan laittaa tonne. Yhteensä kolme..kaks vierekkäin ja sigtten vielä kolmas yhden tangon kanssa päällekkäin. Vielä tosiaan pitäis miettiä miten saadaan noi ylähyllyt rakennettua..siis sellaset kestävät...ehdotuksia otetaan vastaan!!!

Päivittelen lisää kuhan projekti etenee. Huominen menee Tampereella työhaastattelun merkeissä. Mieheke lähtee kans mukaan niin tehdään samalla ns. pieni lomamatka :) Päivittelen viimeistään sunnuntaina taas projektin etenemistä ja uuden salaattiohjeen merkeissä ;)

Mukavaa torstaita kaikille!

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!