Sivut

Kiireistä on

Sitä on taas vierähtänyt useampi päivä, etten ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan. Olen kyllä muokkaillut ulkonäköä ja tutustunut muutenkin erilaisiin ominaisuuksiin. Mut siis nyt kirjoittelen jotain...olen työpaikkahakemuksia rustaillut päivät pitkät ja sopinut haastatteluja. Tänään on puhelin soinut tiuhaan ja kalenteriin tullut useampi merkintä. Sehän on vaan tietysti hyvä asia. Eihän sitä töitä voi saada ellei pääse haastatteluihin. Huomenna olisi edessä seuraava haastattelu. Pitäkää peukut pystyssä...paremmin kuin viime viikon haastattelun kohdalla...siis enemmän peukkuja kuin viime viikolla. En siis saanut sitä unelma duunia...blaah..mutta kehuivat kuitenkin kovasti, mutta kokemus ei riittänyt kyseiseen tehtävään. Pääsin kuitenkin haastatteluun ja se on aina positiivista!

Mutta ei ollut tarkoitus päivittää pelkkää työjuttuja...mä eksyin mielenkiintoiselle sivustolle : http://www.netcycler.fi/browse/?type=offer... onko teille muille tuttu? Ootteko käyttänyt? Vaikuttaa aika hauskalta idealta. Kyllä mä silti meinaan kirppispöydän varata  ja viedä kaapeista löytyneitä kamoja eka sinne ja sen jälkeen voin parempien tavaroiden ja vaatteiden kohdalla kokeilla tollastakin vaihtoehtoa. Me ollaan täällä vanhempienkin luona käyty läpi kaikkia vanhoja tavaroita, löysin paljon kivaa kirppikselle myytävää ja sitten itselle kotiin kaikkee pientä. Postailen niistä kuvia, kuhan pääsen kotiin ja löydän niille paikat. Käsityöjuttuja olen ainakin haalinut ;) Ne on niin kalliita, ettei raski kaikkea aina ostaa..niin vien äidin varastoista..

Mä tosiaan muokkailin tota blogin ulkonäköä. Tarkotus olisi alkaa kirjoittamaan välilehtiin päivän reenit + luodan reenisuunnitelma sinne, laittaa päivän syömiset ja laskeskella niitä vähän painonvartijoiden pistein tai kalomäärin..sitten päivitellä tota To Do listaa sitä mukaa kuin asioita tulee listalle ja tulee tehtyä. Päivittelen niitä välisivuja varmaan viikonloppuna tai alkuviikosta. Nyt on sen verran kiirusta, ettei ehdi mutta älkää huoliko kyllä niihin tulee tekstiä ;)

Vielä yksi asia mitä on pitänyt pitkään kysellä on, onko kukaan koskaan lähettänyt vanhoja luurejaan kännykkärahaksi.com:n pussukalla..onko saanut mitään rahaa?
Sitten kaipailisin edelleenkin neuvoja kuvanmuokkausohjelman kanssa..neuvokaa hyvä yms!!!!

Kuulemisiin!

-Johanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!