Sivut

Ystävänpäiväillallinen

Heippa,

miten voikaan saada energiaa siitä, että aurinko paistaa?!
Lähdin töistä "ajoissa", että ehdin nauttimaan auringonpaisteesta vapaallakin. Tarkoituksena on siivota tänää keittiön kaapit. Ne pursuavat jälleen kerran yliäyräiden. Katsotaan saanko aikaiseksi :)

Viikonloppuna oli ystävänpäivä. Itse en tänä vuonna laittanut yhtäkään ystävänpäiväkorttia. Sain kyllä kaksi ihanaa korttia rakkailta ystäviltäni. Sovimme myös aviomieheni kanssa ettei osteta mitään ystävänpäivälahjoja tai kukkia yms. Halusimme vain viettää yhdessä rentouttavan, urheilullisen sekä romanttisen viikonlopun. Siinä onnistuimme.

Lauantaina kuuntelimme pitkään musiikkia sängyssä aamutuimaan. Muisteltiin teinivuosia ja sen ajan suosituimpia balladeja. Mitkä teidän suosikkinneja ovat? Tai mistä kappaleista tulevat vahvimmat muistot? Itselläni Bon Jovin Always on ihan ehdoton, Backstreet Boys  kaikki hitaat sekä Rednexin Wish You Were Here..tulevat ensimmäiseksi mieleen.







Musiikin kuuntelun jälkeen urheilimme ja kävimme kävellen hoitamassa asioita. Saunomisen ja pienten päikkäreiden jälkeen aloitimme illallisvalmistelut. Herkuttelimme possun sisäfileellä, pippurikermakastikkeella, herkkusienillä ja itsetehdyillä lohkoperunoilla. Ai, että oli hyvää!
Kuva ei ole kyllä tee maulle oikeutta :)



Jälkkäriksi söimme laskiaispullia. Niistä minulla ei nyt valitettavasti ole kuvaa. Pullat olivat itsetehtyjä ja täytteeksi meillä menee rahkaa ja pieni tippa mansikkahilloa. Mantelimassaa ei KOSKAAN...:D
Tunnelma oli tietenkin romanttinen:





Tarkoituksena oli juoda ruuan kanssa valkoviiniä ja sitten jälkkäriksi aitoa shampanjaa. No, valkkaria kyllä joimme, mutta shampanja jäi juomatta. Me ei kyllä olla mitään alkoholin kuluttajia. Ehkä kruunaamme shampanjalla jonkun toisen ihanan viikonlopun...ehkä jo ensi viikonloppuna :D


Loppuilta menikin ruokia sulatellessa ja leffaa katsoessa. Erehdyttiin valikoimaan tallennuksesta kaksi masentavaa romanttista leffaa. Naurettiin, että onnistuttiin valikoimaan juuri ne leffat, joissa annettiin ymmärtää, ettei mitkään avioliitot kestä...yritä siinä sitten pitää romantiikkaa yllä aviomiehen kanssa!

Eilen jatkoimme samassa hengessä. Kävimme elokuvissa vihdoinkin katsomassa viimeisimmän Vares elokuvan: Sheriffi. Oli kyllä jälleen kerran onnistunut Vares. Pari edellistä on tuntunut väkisin tehdyiltä, mutta tässä oli tarpeeksi actionia ja ei oltu venytetty leffaa liian pitkäksi.
Elokuvissa käynti on kyllä piristävää. Heti huomenna olen menossa uusiksi, kun menemme ystäväni kanssa katsomaan The Fifty Shades of Greyn!

Nyt keittiönsiivouksen pariin! Toivottavasti teilläkin kaikilla oli ihana viikonloppu..ja erityisesti Ystävänpäivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!