Sivut

Viikonlopun fiilistelyjä

Heipparallaa,

Sitä on talviaika!
Kelloja on siirretty ja päivään on "saatu" tunti lisää aikaa.
Mites teihin on vaikuttanut kellojen siirtäminen? Vai onko vaikuttanut ollenkaan?
Itse huomasin eilen illalla, että silmäluomia alkoi painamaan normaalia aikaisempaa. Olisikohan ollut maagisen tunnin aikaisempaa..heh..kenties :) (edit. postaus piti tulla jo 2 vkoa sitten)

Kellojen siirtämisen lisäksi viikonloppuna tapahtui myös kodin totaallinen siivous. Pesin kylpyhuoneen lattiasta kattoon ja saunan. Tuli kontattua lattialla juuriharjan kanssa ja viikon työstressiaggressiot (tulipas pitkä termi..onkohan toi edes sana) tuli purettua lauteiden jynssäämiseen. On se vaan jännä juttu kuinka mieli lepää puhtaassa ja siistissä kodissa.
Olo on kuin uudesti syntyneellä, kun menen kylpyhuoneeseen. Vielä pitäisi päättää minkä väriset pyyhkeet ja lattiamaton laitan. Uusi suihkuverhokin pitää hankkia. Näistä hankinnoista ja suunnitelmista lisää myöhemmin.

Mahtui viikonloppuun siivoamisen lisäksi myös romanttisia hetkiä rakkaan kanssa. Olen aikasempaa jo blogissani kertonut, että olen Hopottaja. Hopottaja eli suosittelija pääsee testaamaan erilaisia tuotteita ja sitten hänen tehtävänään on jakaa niistä mielipiteitä eli hopottaa niistä niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin.




Olen nyt mukana Myllyn Paras Voitaikinatasku Hopotuksessa. Taskujen ideana on, että ne paistetaan uunissa ja sitten hieman jäähtyneinä ne täytetään halutulla täytteellä. Täyte voi olla niin suolainen kuin makea. Itse päätin kokeilla täytteeksi tällä kertaa makeaa ja linjojaan katsovan vaihtoehdon. Täytin taskun proteeinirahkalla, jonka olin vatkannut kuohkeaksi sekä pakastimesta puomituilla viime kesän mansikoilla. Päälle ripottelin koristeeksi hieman tomusokeria.



Ja tietenkin näiden kanssa korkattiin skumppapullo. Tämä onkin tämän hetkinen suosikkiskumppa. Siitä uusi postaus myöhemmin.


Ideana olisi kokeilla näitä vielä uudelleen. Oletteko te näitä kokeilleet?

P.S. Linkki suoraan kampanjaan: http://www.hopottajat.fi/voitaikinatasku/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!