Sivut

Laukkujen säilyttäminen

Heippa,
Mulla on ongelma, johon tarvitsen teidän apua.
Meidän nykyisessä kodissa on todella vähän kaappitilaa. Vaatekaappini pursuaa yli ja asusteiden säilyttäminen aiheuttaa suurinta tuskaa.
Erityisesti käsilaukkujen..tai oikeastaan minkä tahansa laukun. Heitin muutossa ison kasan laukkuja pois ja olenkin etsinyt jo vuoden verran täydellistä laukkua. Tai siis olen useammankin täydellisen laukun löytänyt, mutta ne eivät ole sopineet minun kukkarolleni tässä elämäntilanteessa.
Ehkä vuoden päästä!


No nyt kuitenkin täydensin varastoani kahdella kohtuuhintaisella laukulla. (näistä enemmän myöhemmin). Ongelmana on nyt niiden säilytys. En halua survoa niitä täyteen kaappiin, vaan haluaisin niille jonkun oman paikan.
Löysin muutamia ideoita Pinterestistä. Osa ovat unelmia tulevaisuudesta, jossa minulla olisi kokonainen pukeutumishuone 😊

 Tällainen ratkaisu olisi mukava, jos meillä olisi tilaa laittaa jonnekin hyllykkö. En siedä avoimia hyllykköjä tai kaappeja missään missä ne olisi koko ajan silmieni edessä, joten vaatehuone olisi ainut vaihtoehto tällaiselle (jos sellainen olisi :D ) Silti tämä näyttää mielestäni kivalta idealta. Isossa eteisessäkin tällainen voisi toimia.

Ah, kun olisikin vaatekaapissa tilaa. Pitää varmaan alkaa raivaamaan tilaa. Vaatekaapin raivaaminen on kyllä minun to do -listalla. Se pitää hoitaa ennen joulua.


Unelmaa. Unelmaa...mikä olisi hienompaa kuin oma pukeutumishuone, missä kokonainen hyllykkötila pelkistään laukuille.


Koukkuratkaisu voisi olla myös toimiva. Vuokra-asunnossamme on se ongelma, ettemme saa tehdä minkäänlaisia jälkiä seiniin yms, joten mihin saisi ylimääräisen tangon laukkuja varten rakennettua.




Miten te olette ratkaisseet laukkujen säilyttämisen? Erityisesti te, joilla on kalliita merkkilaukkuja?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!