Sivut

Juhannus takana, paluu arkeen

Heippa,

Täällä se on taas, arki. Se ihana meitä kontrolloiva arki.
Itse olen huomannut, että arki helpottaa elämää. Tai siis arkeen liittyvät rutiinit. Dieetistä ja treenaamisesta on paljon helpompi pitää kiinni, kun arki pyörii normaalisti.
Juhannuksena jäikin treenaaminen ihan liian vähiin ja tuli syötyäkin ihan mitä sattuu. Nyt ei auta silti jäädä sitä murehtimaan, vaan ottaa itseään uudestaan niskasta kiinni.

Vähän aamupalaa


Tällä viikolla treenien aikatauluttaminen on ollut hieman haastavaa, mutta eiköhän kaikki (ja vähän ylimääräistäkin) saada tehtyä. Heräsin tänään puoli kuusi syömään aamupalan ja aloitin kotitreenin kuudelta. Ei ihan optimaalinen aika aamupalalle imeytyä, mutta ei ainakaan vielä ole tullut paha olo. Tein tehokkaan 45 minuutin treenin sisältäen kaksi rankkaa sykkeennostosettiä kuntopyörällä ja sitten hauis-ojentaja-vatsat-kyykyt -setin. Näillä on hyvä aloittaa päivä ja palauttaa kroppa taas ylensyömisen jälkeen treeniin.

Tälle herkulle sanotaan hyvästit tämän pullon merkeissä


Illalla vielä aerobinen lenkki ja huomenna kuntosalille tekemään extrarankan treenin. Perjantaina meillä onkin PT:ni kanssa viimeinen treenihetki ennen lomia. Pitää ottaa siitä kaikki irti!
Nyt juoksen suihkuun! Pitää valmistautua töihin ja töiden jälkeen lähden heti vanhemmilleni hääpukua sovittelemaan. Kuulemisiin taas!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!