Sivut

Blogitauko...ohi...uusi elämä..alkoi :)

Heippa,

Anteeksi tuli hieman dramaattinen otsikko.
Otsikossa viittaamani uusi elämä tarkoittaa sitä muutosta, joka on tapahtunut tämän naisen pääkopassa; nyt olen vihdoin alkanut nauttia treenaamisesta ja dieetistä! *jeij*
Saa taputtaa!! :)
Se ei tunnu enää pakkopullalle ja asialle, josta näen painajaisia. Vihdoinkin olen alkanut näkemään kehitystä. Kehitystä on tapahtunut salitreenissä, painojen määrä kasvanut merkittävästi sekä kehitys näkyy mies vartalossa. Kauniimpi tiimalasimainen vartalo alkaa erottua. Vatsanseutu pitää vielä itsepintaisesti kiinni muodostaan eli se on vielä iso.



Parasta tässä uudessa ajattelutavassa on se, etten panikoi asioista, vaan nautin.
Repsahduksia dieetin suhteen on ollut, mutta parasta on se, että olen palannut nopeasti ruotuun ja tekemään töitä entistä enemmän!

Pahoittelen, etten ole vielä rohkaistunut julkaisemaan muodonmuutoskuviani. Kyllä mä vielä kohta uskallan sen tehdä. Olenkin kateellisena katsonut kuinka te muut rohkeat samojen asioiden kanssa kamppailevat olette uskaltaneet julkaista muutoskuvianne. En ole ihan vielä siellä, että uskaltautuisin julkisen kritiikin armoille. Toivottavasti ymmärrätte?



Tämän piti olla lyhyt ja napakka postaus, jossa päätarkoitus oli kertoa, että nyt on uusi tekemisen meininki niin blogin kuin elämänkin suhteen. Laittakaa postaustoiveita ja yritän itse jatkossa panostaa kuviin ja postaustahtiin!




Mukavaa maanantain jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!