Sivut

Kesä parvekkeella ja päivän positiiviset

Hei,

Kyllähän ne kesäiset ilmat sieltä palasi, vaikka hetken jo vaikutti siltä, ettei ne helteet vielä tulekaan. Onneksi kuitenkin toisin kävi. Viikonloppuna oli perus suomen kesäsää eli siinä 20 asteen hujakoilla. Sainkin vihdoista viimein aikaiseksi vaihtaa olohuoneeseen kesäisemmät verhot ja kyllä se piristikin.

Ostettiin samalla innolla Askosta uusi matto olohuoneeseen ja vanha matto pääsi parvekkeelle.
Siivosimme vihdoinkin parvekkeemme kesäkuntoon. Nyt se on ylimääräinen olohuone. Ihanan viihtyisä siitä tuli (kuva vain toiselta puolelta parveketta, ensi kerralla kuvaa toisestakin puolesta)!



Ostin jo viikko sitten sunnuntaina kukat parvekkeelle, mutta en ole kiireiltäni (mukamas) ehtinyt niitä istuttamaan. Nyt sitten samalla tohinalla sain nekin istutettua. Nyt on kesä parvekkeella!
Noita mansikoita odotan jo innolla!





Viime viikonloppuna oli Leppävaarassa Kivenlahti rock (nimi on vanha jäänne ajalta, jolloin rock tosiaan oli Kivenlahdessa). Päätettiin ystäväpariskunnan kanssa kuunnella festarit meidän parvekkeelta ja siirtyä lähemmäksi aluetta, kun J. Karjalainen ja Jenni Vartiainen esiintyivät. Instagram-tiliäni seuranneet huomasivatkin säälittävän postaukseni lavasta, kun Jenni Vartiainen esiintyi :)


Kyllä se Jenni siellä punaisena pisteenä näkyy, kun oikein tarkkaan katsoo. Näetkö?

Oli kyllä todella rentouttava viikonloppu! Ystävien seura on niin parasta! Varsinkin, kun siihen yhdistää hyvän ruuan ja ihanan kesäillan hyvää musiikkia unohtamatta!

Nam, itsetehtyjä hamppareita ja coleslaw salaatti..nami..kuola valuu vieläkin :)


Tästä voidaankin vetää yhteen päivän positiiviset:
1) Ystävät
2) hyvä ruoka, parempi mieli :)
3) Musiikki
4) kesäillat
5) rentoutuminen

Mites teidän positiiviset kuuluisivat?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!