Sivut

Ostoksia: Fitnesstukku

Heippa,

Ihanaa on heinäkuu ja aurinko sekä lämpö on täällä taas!
Palasin juuri parvakkeelta aurinkoa ottamasta. Tai en mä nyt sitä paljoa palvonut. Hetken olin ja nautin lämmöstä iholla :)
Oletteko te jo päässeet nauttimaan auringosta?

Viime aikoina elämäni on pyörinyt kahden asian ympärillä: häät ja treenielämä. Näin se jatkuu ainakin häihin asti. Viimeksi tänään tehtiin hankintoja häihin. Niistä enemmän tuolla hääblogin puolella.
Treenihankintojakin on tullut tehtyä. Viimeisimmät Fitnesstukusta:




Pääsyy tilaukseeni oli Foam Roller. PT:ni on ehdottanut sitä minulle jo useampaan otteeseen, mutta aina olen siirtänyt tilaamista. On mukamas liian kallis. Nyt on paikat niin jumissa lisääntyneestä treenin määrästä, ettei minulla ollut enää muuta vaihtoehtoa kuin tilata.
Foam Rolleria löytyy usealta eri valmistajalta. Kannattaa varmistaa, että rolleri on tarpeeksi vahva ja kova. Osa päivittäistavarakaupoista löytyvistä rollereista ovat ihan höttöä; vaahtomuovisia, jotka menettävät tehonsa alta aika yksikön.
Itse päädyin Casall:n  pienempään versioon. Se on noin 35 cm pitkä. Juuri sopiva rullailuun sekä helppo ottaa mukaankin.
Oletteko te rullailleet?




Rakastan kaikkea pinkkiä (eikö kaikki naiset? ;) ) joten mukaan tarttui tietenkin ihana pinkki shakeri. Tämä ei olekaan mikä tahasa shaker vaan smarshaker :) Näissä shakereissa on kätevät "lokerot" alaosassa, johon voi toiseen laittaa esimerkiksi proteiinijauheen ja toiseen päivän pillerit :)
Onko teillä jo oma smartshaker?




Oli pakko hankkia myös laadukas monivitamiini. Tällä kertaa kokeiluun pääsi Leaderin Daily Tab Vahva Monivitamiini. Vielä en ole kokeillut, kun syön ensin vanhat vitamiinit pois. Odotan kyllä jo kovin, että pääsen tätä kokeilemaan ja vertaamaan eroa nykyiseen monivitamiiniini.

Seuraavat hankinnat liittyvät myös urheiluun. PItäisi käydä tekemässä askeltesti ja hankkia laadukkaat juoksukengät. Haluaisin aloittaa säännöllisen juoksuharjoittelun, mutta huonot kengät sekä penikkatauti ovat estäneet sen. Nämä esteet ajattelin ylittää hyvillä kengillä sekä kompressiosukilla. Siitä myöhemmissä postauksissa lisää.

Nyt jalkapalloa! Toivotaan, että Saksa voittaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!