Sivut

Uusi päivä..ja uudet houkutukset

Tänään olen miettinyt kovasti, että onko minussa joku sisään rakennettu virhe??
Miten ihminen voi aina repsahtaa, vaikka mieli on kova 5 minuuttia aikaisempaa??????
Töissä selvisin hienosti ilman mielitekoja ja muistin juoda vettä runsaasti.
Matkalla kotiin junassakin vielä tunnustelin, että tekeekö mieli makeaa. Ei tee..sitten eksyn kauppaan (kyllä tiedän, nälkäsenä ja väsyneenä ei saisi mennä...ja se tuli tänään taas todistettua!)...kauniin ilman houkuttelemana ostamaan jäätelöä. No, kuten varmaan arvaatte, mukaan tarttu paljon muutakin. Kuten light-colaa...saarioisen pizza ja ne jäätelöt, mutta tottakai tarjouksessa oli suklaapatukoita. Eli nekin tarttuivat mukaan...

Eihän siinä vielä mitään pahaa, että ostin ne. Mutta, jotta oikein saisin itselleni pahan olon, söin kaiken tuon....siis aivan järkyttävää!!!Ahmimisongelma..en tunne mitään rajoja...nyt on kyllä tiukennettava otetta..jätettävä ruokaostokset vain viikonlopulle ja silloinkin lapun kanssa sekä viikolla jos tarvitsee mennä mies saa mennä.

Ainut iso ongelma laihdutukselleni on se, että mieheni edelleen voi syödä kaikkea ja niin hän tekeekin. En voi kieltää toista nauttimasta raskaan työpäivän päätteeksi suklaata tai limua..mutta kun ne houkuttelevat minuakin...prkl...täytyy sopia, ettei hän tuo niitä minun näkyville..ainakaan nyt vähään aikaan, ennen kuin saan itsekurini hillittyä.

Eniten tässä itsekurin puutteessa haittaa se, että se alkaa vaikuttamaan kaikilla elämäni osa-alueilla. En jaksa enää panostaa yhtä paljon opiskeluun, työhön panostan kyllä aina täysillä, mutta jotenkin siitäkin on tietty motivaatio kadonnut..parisuhteeseen koitan panostaa, mutta enhän millään ole siinäkään täysillä mukana, jos olo omassa vartalossa..eli omana itsenäni ei tunnu hyvältä. Se kuitenkin vaikuttaa sen toisen puoliskonkin mielipiteisiin ja olemiseen.

Mutta huomenna ajattelin sitten tehdä se kamalimman tempun ja mitata sekä punnita itseni. Tänään vielä keskityn kouluhommien loppuun saattamiseen ja huomisesta eteenpäin keskityn tähän projektiin 100%...mutta huomiseen, jolloin paljastan teillekin nämä karmaisevat mitat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!