Sivut

Ensimmäinen koettelemusten päivä!

Miksi aina kaikki dieetit ja elämämuutokset alkaa huonolla päivällä??
Päätä särkee ja on paha olla. Omaan mieheenkin palo hermo...mä en tajua miesten ajatustenjuoksua..olen joskus jopa erehtynyt luulemaan, että tajuan, mut en...*huoh*

Mutta joo asiaan..tänään olen jo väistänyt kolme kertaa herkutteluun repsahtamisen. Mies tarjosi suklaata ja karkkia, mutta pysyin kovana!Tästä tuli toooodella hyvä mieli. Jokainen kieltäytyminen ja omien mielitekojensa voittaminen tuottaa suurta tyydytystä.

Mietin eilen ja päätin, että otan ruokapäiväkirjani lisäksi avuksi Painonvartijoiden pisteet, jotka helpottavat suuresti, ainakin näin alussa hahmottamaan mitä kannattaa syödä ja mitä ei. Meillä ihmisillä, kun on paljon sellasia uskomuksia ns. terveellisistä ruuista, mitkä eivät loppujen lopuksi ole todellisia. Lisäksi Painonvartijoiden idea on, että kaikkea saa syödä, mutta kohtuudella ja siihen pyrin minäkin.

Kaippa aloitan hyötyliikunnan ja aloitan siivoamaan vapaapäiväni kunniaksi..tai vapaa ja vapaa..mutta en nyt juuri joudu istumaan toimistopöytäni takana vaan keräillä itseäni tenttipaineista.

Mutta tästä se lähtee...vai pitäisikö sanoa eilisen jälkeen, että tästä SE JATKUU ;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!