Sivut

Tästä se lähtee!

No nih..nyt tuli mitta täyteen!
Ei kestä enää todellakaan katsoa itseään peilistä..huh huh..miten nainen ovi päästää itsensä tällaiseen kuosiin!


Joten päätin...kahden vuoden päästä olisi tarkoitus (ainakin ollaan alustavasti puhuttu), että tanssittaisiin häitä. Eihän kukaan halua olla omissa häissään läski..ja kauhistella lopun elämään häiden jälkeen kuvia...Ei..hääkuvissa ja häissä pitää olla parhaimmillan. Joten ei auta muuta kuin nyt tekemään runsaasti töitä, jotta parin vuoden päästä valkoisen mekon pukiessani, saan olla ylpeä vartalostani ja tuntea itseni kauniiksi!


Se on nyt juhannukseen asti täysi kieltä makeasta ja rankka proteiinipitoinen dieetti edessä. Ei sillä dieetin aikana syödä tai siis pitää syödä..enemmän kuin jaksaa, mutta hyvä olo siitä tulee. Olen kokeillut ennenkin ja sain hyviä lopputuloksia..no sitten kävi vanhanaikasesti ja rakkaus vei mennessään..ja sitten tuli repsahdettua, kun oli niin kiva yhdessä rakkaan kanssa katsoa leffaa ja mussutella kaikkee hyvää..no mut nyt sitten kärsitään ja pursutaan vaatteista ulos.


Joten teen nyt koko suomen kansalle lupauksen, että olen karkki- ja makea lakossa JUHANNUKSEEN ASTI..no joo tiedän, ei tässä montaa viikkoa enää ole juhannukseen, mutta en mä lopun elämää kuitenkaan voi olla ilman..eli nyt eka ollaan kunnolla erossa, et päästään sokeririippuvuudesta..ja sitten sen jälkeen voi kerran kuussa herkutella..vähän...nimenomaan VÄHÄN!


Mutta huomenna on sitten uuden, energisen ja terveellisemmän elämän päivä..nyt pitää rientää laittamaan iltapalaa rakkaalle, joka palaa töistä..huomenna kerron sitten tarkemmin dieettini yms.!

HUOMISEEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!