Sivut

Parempi päivä takana!

Eilen kirjoittamisen jälkeen soittelin avomiehelleni. Ei siitä tullut muuta kuin paha mieli. En tajua miksi miehille on niin hemmetin vaikeaa puhua puhelimessa?? Itselle se on päivän kohokohta, kun ollaan eri paikkakunnilla, kun soitetaan. Mut toinen on ihan vaisu ja just ja just jaksaa vastaamaan kysymyksiin. Eihän siitä tule kuin pahalle tuulelle..prkl!
No muutenkin eilinen ilta oli ihan tuskaa..olen vanhempieni luona tämän viikon kirjoittamassa graduni ja yksinhän täällä joudun olemaan. Aikaisemmin olisin ollut onnesta soikeana, jos olisin saanut viettää näin paljon aikaa yksin, mutta eilen se tuntui ahdistavalta. Kai se johtuu siitä, että olen niin yksinäinen ja kaipaan sosiaalisia kontakteja.
Piakkoin ystäväni pitäisi soitella ja mennään leikkipuistoon hänen ja hänen kohta kaksivuotiaan tyttären kanssa. Saanpahan vähän juttuseuraa ja vielä seuraa, et voi puhua tyttöjen juttuja ;)

Eilen jo mainitsinkin, että tänään oli edessä seuraava gradu haastattelu. Hieman se taas jännitti. Ei niinkään haastatteleminen, mutta se kaikki muu virallinen osuus yms. Mutta se meni todella hyvin. Haastattelu oli erittäin mielenkiintoinen ja melko leppoisa. Sain kaiken kukkuraksi erittäin paljon hyödyllistä materiaalia työhöni. Vielä pitäisi muutama haastattelu tehdä, jotta työn luotettavuus kasvaa sekä saan oikeasti merkittäviä tutkimustuloksia.

Gradun osalta siis ollaan taas askel otettu kohti valmistumista. EI sillä, vielä pitää litteroida ko. haastattelu analysoida se ja teemotella yms..mutta kuitenkin. Olen ottanut tänään muutenkin yhteyttä kahteen mahdolliseen haastateltavaan, joten ollaan siinäkin mielessä menty eteenpäin.

En tiedä, olen hyvällä tuulella, mutta silti masentaa ja ahdistaa. Kai se on vaan noi ovella kolkuttelevat naisia kuukausittain vaivaavat kuukautiset. Tuntuu että ne on aina. Aika menee niin nopeasti, et aina kun on niiden aika, miettii vain, että mihin se kolme viikkoa taas katosi ;)

Ja kuntoiluakin pitäis nyt alkaa harrastamaan..tänään se on jäänyt vähemmälle ja sorruin haastattelun jälkeen ostamaan jäätelön. Oli pakko, kun oli niin hieno kesäilmakin ja mieli korkealla! Äsken katselin työpaikkailmoituksia ja löytyi tänään taas todella mielenkiintoisia, joten tiedän taas miten huomisen päivän kulutan.

Tänään pitäisi äidin kanssa ottaa riski ja ostaa mulle hiusväri ja värjätä itse. Nyt minulla on melko tummat maantienharmaat hiukset, jotka ei ole kuin ihan puhtaina vaaleat. Joten niistä pitäisi tehdä platinan vaaleat. Haluaisin melkein kylmät vaaleat, kun tähän asti minulla on aina ollut kullanhohtoiset. PItäkää peukkuja, ettei hiukset mene ihan pilalle ;)

Perjantaina olisi tarkoitus mennä esittelemään hiuksiani kampaajalle, joka tekee sitten ystäväni hääpäivänä minulle kampauksen. Ei kehtais sinne mennä sitten millään vihreillä hiuksilla, jos väri epäonnistuu ;)

Laitan illemmalla kuvia tähän millaisia kampauksia olen miettinyt. Nyt lähden ulkoilemaan ystäväni ja ihana pikkutytön kanssa! Kirjoittelen tosiaan lisää illemmalla ja pistän vähän kuvia tänne tylsän blogitekstini joukkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!