Sivut

Uusi terveellisempi elämä

Hei,

Nyt on palattu työmatkalta Pohjosesta (kuvia seuraavassa postauksessa) ja arki alkaa palata. Toivottavasti löydän taas aikaa blogillenikin. Olen pitänyt liian pitkiä postaustaukoja sekä tekstit ja kuvat eivät ole olleet niin laadukkaita kuin haluaisin. Uuden vuoden lupaukseni yksi osa koskeekin sitä, että aion olla parempi bloggaaja tänä vuonna. Aion parantaa niin visuaaliseen ilmeeseen kuin tekstien sisältöön sekä tietenkin kirjoitustahtiin. Ei kukaan jaksa pysyä lukijana, jos kirjoittelen kerran kahdessa viikossa. Tähän on tulossa kyllä parannus! (se on lupaus, (entisen)partiolaisen kunniasanalla)

Toinen iso uuden vuoden lupaus on, että panostan tänä vuonna erityisesti omaan hyvinvointiin. Aiemmin olen aina keskittynyt opiskeluihin, parisuhteeseen, työpaikan etsimiseen yms. Olen unohtanut pitää itsestäni huolta, niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla. Se näkyy, erityisesti vartalossa. Suurena motivaationa tähän muutokseen on elokuussa siintävät häät, mutta ehdottomasti suurin syy on se, etten jaksa olla enää koko ajan väsynyt yms. Olo on jo kolmen viikon jälkeen kuin uudelleen syntynyt!

Supedieetin ateria. Ihanan värikästä.
Aloitin loppiaisena Jutta Gustafsbergin ja Fitfarmin superdieetti nettivalmennuksessa! Kuulun ryhmään, jonka tavoitteena on tiputtaa yli 20 kg. Ja heti kärkeen huomautan, että kyllä tiedän, ettei 20 kilon tiputtaminen onnistu 6 viikossa. Nyt ollaan puolessa välissä eli viikolla 3. Mitään radikaaleja muutoksia en ole huomannut vartalossani vielä. Syynä on ehkä se, etten ole täysin noudattanut 8 treenin viikkovauhtia.
Viime viikon loppukin meni hieman penkin alle, koska Levillä en pystynyt itse päättämään syömisiäni tai ruokarytmiä. Tämä viikko on menty taas tiukasti dieetin ohjeilla. En kyllä edes koe tätä miksikään dieetiksi. Niin paljon saa syödä tai oikeastaan aika usein JOUTUU syömään.

Superdieetin iltapalaa.
Aamupalaa. Puuroa mehukeitolla.
Mittauksia en ole vielä paljoa tehnyt. Päätin tehdä niitä vain joka toinen viikko, joten ensi viikolla on seuraavat mittaukset. Hieman jännittää, mutta eiköhän jotain tulosta ole pakko syntyä, kun en ole syönyt ohi dieetin ja urheilua olen lisännyt paljon.

Suosittelen kaikille lämpimästi, koska olen ollut viimeiset kolme viikkoa energinen ja hyvällä tuulella. Uskon sen paljon johtuvan dieetistä ja tasaisesta ruokarytmistä. Nyt pitää jaksaa ensi elokuuhun asti tiukalla dieetillä ja sen jälkeen opetella elämään samojen ohjeiden mukaisesti.

Suurin ongelmani on saada itseni ulos kotoa. En tiedä mistä saisin kaverin, jonka kanssa lenkkeillä. Onko ehdotuksia? Mieheni, kun on kaikki arki-illat töissä. Viikonloppusin olemmekin urheilleet yhdessä.
Otan siis vastaan lenkkikaveriehdotuksia yms. :)

Nyt on iltapalan aika..nam..rahkaa ja mansikoita. 
Palaillaan!




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!