Sivut

Joulu 2013: yleiskatsaus....vähän tällei myöhässä...

Heippa ihanaiset,

Taas kerran joudun  pahoittelemaa pitkää blogihiljaisuutta. Venyi hieman joulunpyhiä pidemmäksi.
Joulu meni nopeasti. En oikein edes osannut/ehtinyt rentoutumaan pyhien aikana. Uuden vuoden aattona palailin töihin ja se päivä olikin yhtä kaaosta. Vasta loppiaiviikonloppuna ehdin oikein kunnolla rentoutumaan ja nauttimaan. Ei ollut kiire mihinkään ja kaikki tärkeät asiat oli hoidettu.

Loppiaisena alkoikin sitten ensimmäinen osa elämäntaparemonttiani 2014 eli Fitfarmin superdieetti. Siitä lisää ja tarkemmin kirjoittelen tuolla "timmiksi morsiameksi 2014" -välilehdellä. Uskon kuitenkin, että tällekin puolelle tulee elämäntaparemontista ja tämän hetkisestä dieetistä kirjoiteltua. Sen verran kokonaisvaltaisesti se on imenyt mukaansa, niin ajan kuin ajatustenkin suhteen.

Tässä kuitenkin vielä kuvakatsaus minun ja perheeni jouluun 2013 (sitten sen voi unohtaa ja keskittyä vuoteen 2014):


Vihdoinkin sai polttaa kaikkia neljää adventtikynttilää. Kyllä kynttilät parhaiten virittää minut joulutunnelmaan.

Lahjasatoa. Tai siis nämä oli paketit, jotka minä annoin eteenpäin perheelleni. Suurin osa meni rakkaalle, joka oli taas viime vuonnakin ollut todella kiltti.










Joulupöydän antimia. Meillä pöytään katetaan jouluna erityisesti montaa eri sorttia kalaa. Oma ehdoton suosikkini tänä vuonna oli graavattu siika sekä herkkulihahyytelö.



Veljeni pääsi koristelemaan tänä vuonna kuusen. Siitä tuli vähän minimalistisempi. Lopullista lahjasatoa näkyy myös kuusen alla. Paketteja oli taas tänä vuonna runsaasti, kyllä sitä taas oltiin oltu kilttejä :)

Tässä minun saamiani paketteja vielä ennen avaamista.

Hieman suklaaherkkuja. Niitä meidän perheessä ei jouluna paljoa syödä.


Nyt ei muuta kuin ihanaa ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2014 kaikille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!