Sivut

Sanoja lasin alla

Heippa,

Vieläkään en ole saanut blogia muokattua. En ainakaan haluamaani suuntaan. Suunnittelutyökalussa blogi näyttää haluamaltani, mutta julkaisemalla muutokset, ne eivät näykkään.
Yritän kuluvan viikonlopun aikana tehdä asialle jotain.
Vihdoinkin sain aikaiseksi hieman kuvailla. Tilasin varmaan jo noin kuukausi sitten DecoraFramestä sana-julisteita. Haimme kehyksetkin julisteille Ikeasta aikoja sitten. On vain ollut nyt vähän etsinnässä sisustusinto...tai siis intoa on, mutta mitään en saa haaveilua kummallisemmin aikaiseksi. Nyt kuitenkin ryhdistäydyin ja ajattelin esitellä teille valitsemani sanat kotiamme piristämään.




Nämä neljä sanaa valikoimme yhdessä mieheni kanssa. Ymmärsin tilausta tehdessäni, että sanat kuvaavat parisuhdettamme ja elämässämme arvostamiamme asioita:
rakkautta, kotia, huumoria (hymyä) ja unelmointi; elämä ilman haaveita ja tavotteita on tylsää ja turhaa. 
 
Julisteet tulivat kätevästi kirjekuoressa postiluukusta. Kuoren takana oli ihana viesti DecoraFramen Johannalta:


 





 Nämä ihanat tekstikortit olivat bonuksena paketissa. Nämä päätyvät vielä makuuhuoneemme seinään.




Sanajulisteiden lisäksi tilasin yllä olevat ruokaohjeet. Nämä ovat postikortin kokoisia. Ajattelin laittaa nämäkin Ribba-kehyksiin ja ripustaa keittiön seinälle. Valikoin ohjeet, joista vielä tulee olemaan hyötyäkin.


Valmis taulu. Näitä tulee siis neljä. Mielestäni todella kauniit. Ihanan yksinkertaiset, mutta samalla tyylikkäät. Ensin en ollut aivan varma fontista. Nyt olen varma, että fontti sopii täydellisesti meidän kotiin. Se on hieman romanttinen samalla, kun selkeä. Juuri sellainen yhdistelmä, mitä yritän meidän kotiin saavuttaa.

Mitä mieltä te olette?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!