Sivut

I Love Me -messut 12.10.2013

Heippa,

Viikko on taas juossut kamalaa vauhtia. Huomenna on jo perjantai. Onneksi.
Pääsee nauttimaan puolison seurasta. Ollaan viikko menty taas niin, että vain tekstiviestein kommunikoitu. Sellaista se on, kun työajat ovat päinvastaiset. Toinen lähtee töihin, kun toinen alkaa suunnittelemaan kotiinlähtöä töistä.
Viikonloppuun siis taas on asetettu kasa odotuksia, lähinnä ihanasta yhdessäolosta.

Olen nyt viikon verran ollut kipeänä ja tukkoisuus edelleen jatkuu. Viikonloppu mennään vielä rauhallisesti ja ensi viikolla alkaa kunnon kuntoilukuuri.
Kuten jo tämän kappaleen ensimmäisessä virkkeessä totesin, olen ollut viikon kipeänä. Olimme sopineet rakkaiden ystävieni kanssa varmaan pari kuukautta sitten menevämme viime viikonloppuna järjestettäviin I Love Me-messuille. Lauantaiaamuna heti heräämisen jälkeen suuntasin apteekkiin ja latasin ostoskoriin nenäsumutetta, kahta eri särkylääkettä ja yskänlääkettä. Näistä kevytkoktaili naamaan ja eikun menoksi messuille!



Kävin kaksi vuotta sitten ystäväni kanssa messuilla, lähinnä olimme hääideoiden perässä. Tänäkin vuonna tarkoituksena oli löytää ideoita häihin ja kokeilla erilaisia sormuksia. Tietysti samalla halusin katsastaa fitnes-kuulumiset sekä muodin. Fitnes ja muoti olikin messuilla erityisen hyvin esillä, mutta suuri pettymys oli hääalue. Se oli mitättömän kokoinen osasto, johon samaan kasaan oli ympätty noin kymmenen näytteilleasettajaa. Suurin pettymys oli, kun en päässytkään hiplailemaan hääpukuja, niin kuin olin haaveillut :(



Superfood ja muut lisäravinteet olivat ehkä isoimmin esillä koko messualueella. Vaikka kuinka monta osastoa oli täynnä erilaisia kookosöljyjä ja proteiinirahkoja. Omaan kassiin päätyi kasa teetä :)
Vähän vadelmanmakuista teetä

Päätin kokeilla ja ostin lakun makuista teetä, voiko olla hyvää?

Tämä oli ihan pakko ottaa. Nimikin sen jo kertoo! 




Nyt pitäisi vaan saada koti "talvi" kuntoon, että voin rauhassa käpertyä viltin alle kuppi kuumaa uutta teetä käsissä. Joko te olette nauttineet pimeistä ja viileistä illoista viltin alla kuuman juoman kera?

Yhteenvetona I Love Me-messuilta voi sanoa, että kivat messut, kannatti käydä. Parasta kuitenkin koko päivässä oli ihanien ystävien näkeminen! Piristi mieltä ja sielua päästä sydänystävien kanssa hengailemaan. Se, kun ei nykyään ole aikataulujen vuoksi kovinkaan helppoa.

Ei apua, kello on taas kymppiuutisten verran eli tämän naisen pitää siirtyä tästä blogin ääreltä kohti suihkua! Huomenna aikainen aamu ja illalla suursiivous jatkuu.
Rauhallista torstai-iltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!