Sivut

Vuosi 2013

Päätin näin Uuden Vuoden kunniaksi listata tulevan vuoden tavoitteita ja haaveita.

1. Opinnot päätökseen

Nyt on vihdoista viimein aika saada ne kauppatieteiden maisterin paperit käteen. Opinnot on venynyt mielestäni jo aivan liian pitkiksi. Tää loppu on ollut aika tuskainen taival ja alan koko ajan ymmärtämään enemmän ja enemmän niitä ihmisiä, jotka eivät opintojaan koskaan saa valmiiksi.

Tsemppiä siis kaikille meille jotka olemme päättäneet kuitenkin saada ne paperit akateemisesta loppututkinnosta!!

Kuva
2. Liikunta osaksi elämää

Tästähän tämä koko blogin kirjoittaminene lähti; piti täällä kaikkien lukijoiden valvovan silmien alla laihduttaa ja muuttaa elämä terveellisemmäksi. Toistaiseksi näin ole käynyt....valitettavasti...mutta nyt olen löytänyt itsestäni uutta vahvaa motivaatiota ja olemme aloittaneet avokin kanssa uuden vuoden vahvasti terveellisemmin.
Karkki ja makea lakko JUHANNUKSEEN!
Aion täällä blogissa jatkossa kirjoittaa miten lakko etenee..onko lipsuttu yms. Lakon tarkoituksena ei ole olla perinteinen lakko, eli kun se loppuu niin sitten mätetään karkkia kahta kauheammin, vaan tarkoituksena on, että lakon aikana vierotumme sokerista yms. niin hyvin, että lakon jälkeen pystymme olemaan kokonaan ilman tai ainakin käyttämään sokeria, rasvaa ja muita haitallisia asioita kohtuudella.
Mukaan siis tsemppaan ja seuraamaan edistystämme!

Kuva
3. Terveellinen ruokavalio

Tämä kohta tulikin jo osittain aikaisemmassa osiossa. Mutta tarkoituksena on tehdä terveellisestä ruuasta intohimo ja nautinnon lähde. Joskus pitää ja saakin nautiskella epäterveelliselläkin ruualla. Nipottamaan en siis ala, mutta haluaisin syödä entistä terveellisemmin ja tulla energisemmäksi. Haluan tuntea oloni pirteäksi ja elinvoimaiseksi!

Kuva

4.  Rakkaus

Toivon vuoden 2013 olevan rakkauden vuosi. Haluan, että parisuhteemme vahvistuu ja kehittyy entisestään. Koemme ja jaamme yhdessä meille tärkeitä asioita. Vielä ei ole perheen perustamisen aika, mutta haluan, että rakennamme meistä kahdesta entistä vahvemman perheen.

p.s tietysti toivon sitä jotakin kimmeltävää ja pyöreää.....käytetään yleensä, ainakin Suomessa vasemmassa nimettömässä ;)

Kuva
5. Uusi koti

Tarkoituksena olisi löytää uusi koti, mahdollisimman pian.
Pitäisi muuttaa lähemmäksi työpaikkaani ja tulevia työpaikkoja. Valitettavasti se tarkoittaa syvemmälle pääkaupunkiseutua muuttamista. Anteeksi kaikki pääkaupunkiseutulaiset, Olen vaan niin vahvasti maalaistyttö ja rakastan pienempiä kaupunkeja, missä mahtuu kävelemään ilman, että 5 tylyn näköistä ihmistä kävelee päälle. Se on yksi syy miksi masennun täällä etelä-etelä -Suomessa...ihmiset eivät ole kohteliaita ja harvoin julkisissa liikennevälineissä näkee hymyn. Auta armias, kun olen erehtynyt hymyilemään työmatkalla minua vastapäätä istuvalle..olen saanut vastareaktioina jos jonkinmoista pahaa silmää.

Mutta kylmä todellisuus on, että työpaikat on pääkaupunkiseudulla, joten sinne pitää muuttaa. Nyt kolmen tunnin työmatka, on pakko saada lyhyemmäksi. Työpaikkaa en ole ainakaan lähiaikoina vaihtamassa. Se on niiiiiiiiin loistopaikka!

PItäkää siis peukkuja, että uusi koti löytyy pian ja pääsen nauttimaan lyhyemmistä työmatkoista. Jäisi näin ollen enemmän aikaa urheilulle ja muille harrastuksille!

Kuva
 6. Ulkomaille

Siinä on yksi isoimmista tavoitteista tälle vuodelle. Talous pitäisi saada sen verran hyvään kuntoon, että olisi varaa matkustaa, ainakin kerran, ulkomaille tänä vuonna. Ja nyt mukaan ei lasketa naapurimaatamme Ruotsia.
Pitkäaikainen haaveemme on Miami ja sinne pitäisi päästä. Toisena haaveena olisi ensi uutena vuotena New York.
Näihin tähtäämme. Ja näihin kauniisiin Miami ja Ison omenan kuviin on mahtavaa lopetella...kertokaapas teidän omista unelmista ja tavoitteista kuluvalle vuodelle 2013!!!

 
Kuva


Kuva
Kuva
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!