Sivut

Bruka Design

Heippa kaikki rakkaat lukijat,

Olen ollut kovin vähä sanainen viime päivityksissäni.
Tällä hetkellä elän todella stressaavaa aikaa; koulu roikkuu vielä, odotan, että vakiintuuko työpaikkani vai ei ja etsimme uutta asuntoa. Sen lisäksi yritän saada muutettua elämäntapojani. En jaksa olla enää väsynyt ja saamaton. Tänäkin viikonloppuna oli tarkoitus saada aikaiseksi vaikka mitä, mutta toisin kävi. Vaikka oli upea auringonpaiste ja kevättä rinnassa! ;)

Mites teidän kaikkien viikonloput?
Joko odotatte kevättä innolla?

Itselläni kevät näkyy siinä, että sisustusinto sen kuin kasvaa. Innon kasvamista edesauttaa asunnon etsiminen. Näin viime yönäkin unta unelmieni sisustuksesta. Tai no ei vielä unelmien sisustuksesta, mutta minkälainen se tulisi olemaan. Olemme todella kiinnostuneita yhdestä asunnosta, mutta kiinteistönvälittäjää on ollut todella vaikea saada kiinni ja pelkäänkin, että asunto on jo mennyttä :( Pitäkää peukkuja, ettei niin olisi, vaan onni olisi tämän kanssa myötä!

Mutta nyt asiaan...(otsikon mukaiseen)...olen ollut jo pidemmän aikaa ihan rakastunut Bruka Design:n tuotteisiin. Erityisesti chips, snacks etc- kulhoihin!


Katso lisää vaihtoehtoja

Muutenkin yrityksen tuotteiden selkeys ja yksinkertaisyys kiehtoo minua. Olen kovasti ihastunut erityisesti noihin kulhoihin, mutta Ruotsissa heidän liikkeessä käydessäni, olisin ollut valmis ostamaan sieltä vaikka mitä Harmillisesti rahatilanne ei antanut mahdollisuutta yhdenkään tuotteen ostamiselle. Olen sitä kyllä lähes päivittäin harmitellut!

Nyt kysyisinkin teiltä neuvoa, mistä voisin ko. tuotteita löytää?
Olisin vinkeistä todella kiitollinen. Näin Askossa joskus näitä kulhoja, onkohan siellä vieläkin?

Kiitos jo etukäteen.

P.S Anteeksi kuvien vähäinen muokkailu. Uusi kone ja en ole vielä saannut aikaiseksi kuvankäsittelyohjelman lataamista. Lupaan tehdä sen mahdollisimman pian. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!