Sivut

Huh huh

Heippa rakkaat lukijani!

Olen kovin pahoillani, että koko joulukuu kiisi ohitseni niin, etten ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan ollenkaan. Lupaan parantaa tapani jahka arki taas palaa.
Olen nyt ollut koko joulun kipeänä. Tänään kävin lääkärissä ja antibioottikuurihan sieltä tuli. Ihan tukossa on viikon ollut jo nenä ja keuhkoputki. Kuulostan ihan siltä kuin olisin polttanut tupakkaa viimeiset 40 vuotta, kun yskin.

Joulukuu on ollut enemmän kuin kiireinen. Kovasti ohjelmaa ja töissä kova kiire. Jouluna piti rentoutua, mutta sekään ei onnistunut. Päivät vain vilisi silmissä. Nyt sitten seuraavaksi pitäisi ottaa Uusi vuosi vastaan. Onneksi saadaan rakkaat ystävät tänne niin tulee väkisinkin rentouduttua.

Mutta nyt siirryn nauttimaan rakkaan tekemästä kanasalaatista ja lupaan viikonloppuna päivittää oikein pitkän postauksen merkeissä mihin se joulukuu katosi :)

Ihanaa perjantaita kaikille...kirjoitelkaahan omasta joulustanne!


2 kommenttia:

  1. Meidän joulu meni sukuloidessa, niin kun pitääkin omasta mielestäni :) avokki oli oman perheen mukana sukuloimassa ja minä omani, mentiin sitten joulun muina pyhinä yhdessä vielä vierailemaan vanhemmille. Ilmeisesti olin ollut melko kiltti, koska lahjoja tuli ihan kiitettävästi. Mm. lahjakortti sisustusliikkeeseen, joka saa todennäkösesti huomenna kyytiä kun lähden ale ostoksille :)

    Uuden vuoden suunnitelmat vielä avoinna.

    Koitahan ottaa aikaa sille rentoutumiselle ja pikaiset paranemiset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jansku,
      Kiitti kannustuksesta ja mukavasta kommentistasi!
      Piristää flunssaista oloa!
      Me oltiin vanhempieni luona koko joulu ja sukuloitiin siinä samalla. Sitä se joulu juuri kuuluukin olla! :)

      Mukavaa loppuvuoden jatkoa sinullekin!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!