Sivut

H&M HOME

Aurinko paistaa ja mieli on kääntynyt kevääseen!
Koti kaipaisi jotain uutta ja raikasta. Olen pitkään yrittänyt malttaa sisustusmieltäni; olisi tarkoitus odottaa aikaa, jolloin löydämme uuden kodin itsellemme ja sitten saisin päästää sisustaja-minäni valloilleni.
No asuntoa on ollut todella vaikea löytää ja viime viikot on ollut todella hiljaista sillä saralla. Ja sisustus-minäni alkaa väkisin nostamaan päätään!
Erityisen hankalaa on lukea kaikki ihania blogeja ja huomata kuinka ihanat kodit kaikilla muilla on: Ne on niin varastanut mun kodin :)
Erehdyin sitten tässä "vapaa" iltaani viettäessäni H&M HOME osastolle. Ei olisi saanut. On melkein pakko mennä tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen siirtämään himoitsemani tuotteet ostoskoriini ja tilata ne.

Tässä tulee pakko saada -listani. Pahoitteluni, etten ole vieläkään tähän uuteen koneeseen asentanut mitään kuvanmuokkausohjelmaa. Lupaan tehdä sen kunhan töissä ja opiskeluissa helpottaa.. malttakaa roikkua siihen asti mukana!!(Kaikki kuvat http://www.hm.com/fi/home)

New York fleecepeitto

Tyynyliinat meidän samanvärisen lakanan seuraksi.

Olohuoneen mustan sohvan piristykseksi.

Keltainen lattiamatto tummansinisen muovimaton kirkastukseksi kylpyhuoneeseen.

Ihanan hempeät lintu lakanat....ah niin kesäiset.

Meiltä löytyy jo turkoosit ja pinkki pyyhe..oranssi vahvistaa värisuoraa.

Keltainen raikastaa ihanasti.

Makuuhuoneeseen tummanharmaan Tuuli-päiväpeiton piristykseksi.

Rakastan turkoosia ja meillä on nämä samat lakanat toisen värisenä. AIVAN IHANAT!!




Ah...niin paljon ihanaa jäi laittamatta tähän listalle, mutta nämä ovat niitä ihan pakko tilata. Rahatilanne asiaa ei kyllä suvaitse..mutta mä olen näitä kohta kuukauden (ainakin osaa) himoinnut. Eikö se silloin kuvaa sitä, että todellakin haluan ne???!! Mitä mieltä te olette lukijat; jätänkö hankkimatta vai tilaanko?

Jään odottelemaan teidän kommentteja, ennen kuin teen tilauspäätöstä!
Mukavaa lauantai-illan jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit. Se lämmittää sydäntäni!